Acasă » Calendarul evenimentelor Energynomics 2021

Calendarul evenimentelor Energynomics 2021


a

În 2020, am reușit să ne adaptăm rapid noilor realități impuse de pandemia de Covid-19, așa că am organizat 27 de evenimente publice, dintre care două în format clasic și 25 în format online. În 2021, pentru al 9-lea an la rând, suntem pregătiți să contribuim în continuare la menținerea unui dialog de calitate între experții din industrie și decidenții din rândul autorităților prin intermediul conferințelor Energynomics – online, hibrid sau în format clasic. Veți regăsi mai jos evenimente reper precum Spring Cocktail, Energy Strategy Summit și Energynomics Awards, dar și seriile de conferințe Energy Breakfast Club, Digitalizare și Eficiență Energetică sau Abordare Regională. Avem încredere că în propunerile de mai jos veți găsi câte ceva suficient de interesant pentru a ne onora pe mai departe cu interesul și implicarea dumneavoastră. Vă mulțumim pentru participarea în cadrul comunității Energynomics pe parcursul ultimilor ani și vă așteptăm alături de noi și 2021!

 

Ianuarie

Februarie

Martie

Aprilie

Mai

Iunie

August

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

Prin utilizarea platformei MyConnector vom menține un nivel ridicat al interacțiunii și socializării, chiar și în mediul virtual. Paginile de social media ale Energynomics (Facebook, YouTube, LinkedIn) constituie deja spații online unde pot fi urmărite și unde rămân arhivate înregistrările conferințelor noastre (Conferințe 2020, Eficiență Energetică), alături de produse editoriale precum Minutul de Energie sau EnergynomicsTalks.

Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre planul de activități pe care l-am pregătit pentru 2021 și, de asemenea, vă rugăm să ne trimiteți propunerile dumneavoastră cu privire la domeniile, temele sau unghiurile de abordare pe care credeți că Energynomics ar trebui să le aibă în vedere., scriindu-ne la office @ energynomics.ro.