« Toate evenimentele

Digitalizare și Eficiență energetică – anul 5 – Cluj-Napoca (20 mai)

20 May 2021 @ 10:00 - 14:00

Joi, 20 mai, de la ora 10, Energynomics organizează un nou eveniment din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice: „Digitalizare și Eficiență energetică – anul 5” – a cincea ediție a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Evenimentul este recomandat de Direcția pentru Eficiență Energetică din Ministerul Energiei și se desfășoară cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Cluj.

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: ABB, Claritech, Eaton, Enel X România, Kawasaki Gas Turbines Europe, Wiren, CREESC.

Vrei să participi? Scrie-ne la office @ energynomics.ro sau sună la 021 230 20 22!

a

VORBITORI

TEME

Vom invita experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Înscrie-te la „Digitalizare și Eficiență energetică – Cluj-Napoca pentru un dialog deschis privind

 • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
 • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
 • Mobilitate electrică – infrastructură, modele de business, smart city
 • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
 • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
 • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

În intervalul martie-noiembrie 2021 am programat opt conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Celelalte conferinţe din 2021 în cadrul campaniei de comunicare „Digitalizare și Eficiență energetică” sunt programate astfel:

 • 19 martie, Constanța
 • 6 aprilie, Brașov
 • 24 iunie, Timișoara
 • 26 august, Iași
 • 5 octombrie, Sibiu
 • 28 octombrie, Oradea

Aflați mai multe detalii despre primele patru campanii pentru Eficiență Energetică desfășurate pe parcursul anilor 201720182019 și 2020!

Evenimente următoare