Loading Events

« Toate evenimentele

Digitalizare și Eficiență energetică – anul 5 – Sibiu

octombrie 28 @ 10:00 - 14:00

Joi, 28 octombrie, de la ora 10, Energynomics organizează la Sibiu, un nou eveniment din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice, a cincea ediție a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Deoarece numărul de locuri în sală este limitat, vă rugăm să ne transmiteți solicitarea de participare la events at wing-media.com!

 

Evenimentul este recomandat de Direcția pentru Eficiență Energetică din Ministerul Energiei și se desfășoară cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Sibiu.

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: ABB România, Enel X România, Kawasaki Gas Turbines, Photomate, Wiren.

Vrei să participi? Scrie-ne la events @ energynomics.ro!

a

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Ne poți scrie la events @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

În intervalul martie-noiembrie 2021 am programat opt conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Celelalte conferinţe din 2021 în cadrul campaniei de comunicare „Digitalizare și Eficiență energetică” sunt programate astfel:

Detalii despre campaniile pentru Eficiență Energetică din 201720182019 și 2020!

Teme

  • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Mobilitate electrică – infrastructură, modele de business, smart city
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

Parteneri strategici

Parteneri

Parteneri media

Evenimente următoare

Vorbitori


Simion Crețu
Director General ADR Centru

Laurențiu Brumaru
Head of Sales & Marketing e-Industries, Enel X România

Adrian Paraschiv
Country Manager Photomate

Constantin Ichimoaei
Executive Manager, ABB România

Cristian Athanasovici
BDM, Kawasaki Gas Turbines Europe GmbH

Dor Marian
CEO Wiren

Cătălin Lepinzean
Business Development Manager, Phoenix Contact

Moderator

Gabriel Avăcăriței redactor șef Energynomics

Contact

Denisa Nicola
4 021 230 20 22
denisa.nicola@wing-media.com