a

După o primă jumătate a anului foarte complicată în care am reușit să ne adaptăm noilor realități impuse de pandemia de Covid-19 – am pregătit o sinteză mai jos!, suntem bucuroși să anunțăm planul de acțiuni al Energynomics pentru următoarele luni. Avem încredere că în propunerile de mai jos veți găsi câte ceva suficient de interesant pentru a ne onora pe mai departe cu interesul și implicarea dumneavoastră. Vă mulțumim pentru participarea în cadrul comunității Energynomics pe parcursul ultimilor ani și mai ales în ultimele 6 luni!

Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre planul de activități pe care l-am pregătit pentru viitorul apropiat și, de asemenea, vă rugăm să ne trimiteți propunerile dumneavoastră cu privire la domeniile, temele sau unghiurile de abordare pe care credeți că Energynomics ar trebui să le aibă în vedere., scriindu-ne la office @ energynomics.ro.

Ianuarie 2021

Evenimente organizate în 2020

Am organizat 27 de evenimente publice în 2020, dintre care două în format clasic și 25 în format online. Au fost prezenți alături de noi peste 150 de vorbitori invitați, reprezentând la cel mai înalt nivel autorități guvernamentale și ambasade, organisme de reglementare și asociații patronale, precum și experți din cadrul celor mai reputate și mai dinamice companii prezente în România. Valorificând avantajele mediului online, am crescut cu un ordin de mărime anvergura audienței, de la zeci, la sute de participanți înscriși în audiență, dar mai ales cu un reach total al celor 27 evenimentele care depășește 60.000. Prin utilizarea platformei MyConnector am menținut un nivel ridicat al interacțiunii și socializării, chiar și în mediul virtual. Am activat și întărit prezența în paginile de social media ale Energynomics (Facebook, YouTube, LinkedIn) și am construit noi spații online unde pot fi urmărite și unde rămân arhivate înregistrările conferințelor desfășurate online (Conferințe 2020, Eficiență Energetică), dar și noi produse editoriale precum Minutul de Energie sau EnergynomicsTalks.

Decembrie

Noiembrie

Octombrie

Septembrie

Iulie

Iunie

Mai

Aprilie

Martie

Februarie