« Toate evenimentele

Securitate și eficiență sporite pentru energie și utilități – OT, IT & IoT (23 februarie)

23 Feb 2021 @ 11:00 - 13:00

Marți, 23 februarie, de la ora 11, ora României, Energynomics vă invită la un webinar în care reprezentanții IBM vor expune expertiză de profunzime despre cum să previi amenințările cibernetice. Webinarul este conceput pentru profesioniștii din sectorul energiei și din cel al utilităților, într-un moment în care Internetul lucrurilor (IoT) a schimbat deja peisajul acestor industrii. Convergența în continuă creștere dintre SCADA, AMI (Advanced Metering Infrastructure), DA (distribuție automatizată) și sistemele de engagement al consumatorilor aduce nu doar promisiuni solide, dar și provocări în gestionarea tehnologiilor operaționale (OT) și a tehnologiilor informației (IT).

a

Vrei să participi? ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI!a

VORBITORI

AGENDA

Vom invita în audiența ONLINE experți din sectorul energiei și cel al utilităților, factori de decizie din autoritățile publice și companii din România, interesați de subiecte precum:

 • Securitate cibernetică pentru peisajul actual al OT și IoT: mai inteligent, automat și implementabil oriunde
  Lector:  Michael Kehoe, EMEA Threat management
 • Îmbunătățirea poziției de securitate cibernetică a ICS folosind IBM SIOC _ Security Intelligence Operations and Consulting Services
  Lector: Ahmed ElNahas, Global OT/IOT SOC Practice Leader
 • Preveniți amenințările cibernetice cu X-Force Threat Management pentru OT
  Lector: Rafał Czerniewicz, Managed Solution Leader EMEA
 • The Ethical Hacker’s Corner: EE&U POV with IBM xForce RED – Sectorul industrial
  Lector: Adam Laurie, Global Security Associate Partner – X-Force Red IBM Cloud and Cognitive Software

Vorbitorii vor răspunde la întrebările lansate pe durata sesiunii LIVE de către participanții înregistrați în audiență în pagina de eveniment din platforma MyConnector.

Webinarul se va desfășura în Engleză, fără traducere.

PARTICIPARE

Vom avea în asistență peste 50 de persoane interesate de tematica propusă, înscrise în platforma MyConnector, reprezentând companii industriale din România din sectorul energetic, utilități, producție industrială, proprietari de instalații civile și industriale (data center, spitale, centre comerciale).

Evenimente următoare