Acasă » Contact

Contact

Wing Media Energy Consulting este singura agenție media care oferă o gamă completă de servicii și consultanță specializată companiilor ce activează în domeniul industriei energetice, atât în România cât și internațional.

Implicați pentru o lungă perioadă de timp și în diverse moduri în sectorul energetic din România, fondatorii WMEC răspund nevoilor jucătorilor publici și privați, dar și a ONG-urilor care activează în sectorul energetic, prin produse media și servicii business de elită personalizate, cu un spor de valoare unic.

  Pentru a folosi CAPTCHA, trebuie ca modulul Really Simple CAPTCHA să fie instalat.

  Un comentariu la „Contact”

  1. Din 2018, sistematic, „plictisesc” lumea, de la mic la mare, cu propunerea mea. Asta-i ROMANIA. asa suntem noi, romanii, POLITICIENII MAI ALES ! Probabil ca ati vazut (pe FB), ca am oferit GRATUIT, tuturor primariilor riverane Marii Negre, licenta unei inventii, cu care sa construiasca, in Marea Neagra, HIDROCENTRALE MARINE = electricitate total nepoluanta si ieftina. Pentru Primaria Constanta am oferit 500 MW Putere Instalata – CET Constanta, avea, cand producea energie electrica, 250 MW P.I. Bani ar fi fost din PNRR, daca ar fi fost folositi la investitii nu ca pomeni electorale. Trebuia DOAR FACUT. Ha, ha ! cine sa faca in Romania ?! O SOLUTIE EFICIENTA O AVETI ACASA, IN ROMANIA, DOMNULE PRESEDINTE ! V-o prezint de ani de zile. DOAR S-O VRETI.
   427.000 MWh : 5000 h energetice in valuri in Marea Neagra = 85,4 MW Putere Instalata.
   Daca POLITICUL VREA, O HIDROCENTRALA MARINA de 85,4 MW Putere Instalata SE POATE CONSTRUI, IN MAREA NEAGRA, IN MAXIM 1(UN) AN . România, la un pas de o criză a gazelor naturale
   Compania Transgaz cumpără în regim de urgență gaze naturale, la un preț foarte ridicat. Resursele sunt necesare pentru iarna care bate la ușă.
   România este la un pas de-a fi lovită de o criză a gazelor naturale. Transgaz, a scos la licitație în SICAP (Registrul Electronic al Achizițiilor Publice) un contract sectorial care are o valoare de 477 – 600 de milioane lei pentru achiziția urgentă a 80-100 de milioane metri cubi (427.000 MWh) de gaze necesare la iarnă.
   427.000 MWh : 5000 h energetice in valuri in Marea Neagra = 85,4 MW Putere Instalata.
   Daca POLITICUL VREA, O HIDROCENTRALA MARINA de 85,4 MW Putere Instalata SE POATE CONSTRUI, IN MAREA NEAGRA, IN MAXIM 1(UN) AN .
   Eu, un oarecare Ion Neacsu, invit TOTI ROMANII, in frunte cu CONDUCATORII (ca altfel nu se poate), sa facem ROMANIA DEZVOLTATA, pornind de la ENERGIA VALURILOR din MAREA NEAGRA !
   Domnule Presedinte al Romaniei Klaus Iohannis, domnule Prim Ministru al Guvernului Romaniei Florin Citu, domnule Ministru al Energiei Virgil Popescu, domnule Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării (Ciprian Teleman, nu mai e el, cine-o fi ? oricum nu-l lasa sa faca, in caz ca vrea), eu Neacsu Ion, 67 de ani, pensionar din Constanta, cu tristete si dezamagire va informez ca, un PNRR care vorbeste foarte putin si neconcludent despre energia regenerabila, si DELOC DESPRE UTILIZAREA ENERGIEI VALURILOR, NU ESTE PNRR-UL NOSTRU. ROMANIA ARE MAI MULTE INVENTII DESPRE UTILIZAREA ENERGIEI VALURILOR. Doua sunt ale mele, de ce nu le utilizeaza ? Aveti UN SINGUR argument tehnic-stiintific, economic, pentru acest SISTEMATIC REFUZ ?
   SA FIM DESTEPTI ! SA ACTIONAM ! SA FACEM ! SA PROFITAM !
   Daca facem ROMANIA DEZVOLTATA, ne va fi bine, noua romanilor; restul = povesti.
   O cale simpla (cea mai la indemana, cred eu), de a face ROMANIA DEZVOLTATA, este utilizarea energiei valurilor din MAREA NEAGRA.
   Haideti sa facem si ENERGIE CURATA, absolut nepoluanta din valurile Marii Negre. Haideti sa fim noi, romanii, primii in lume care facem energie din valuri, la nivel industrial.
   Foarte simplu: putem sa facem ROMANIA BINE !
   doar NOI sa vrem
   REGINA ABSOLUTA!
   ENERGIA VALURILOR ESTE REGINA!
   ENERGIA VALURILOR = foarte multa, NEPOLUANTA, ușor de obținut, cea mai ieftina.
   Da este adevarat.
   Ne place sau nu, ENERGIA VALURILOR va domina, în curând, LUMEA.
   Asta din următoarele motive simple:
   A) ENERGIA VALURILOR nu este poluantă;
   B)ENERGIA VALURILOR este mai multa decât poate consuma OMENIREA;
   C) ENERGIA VALURILOR se poate obține cu ușurință.
   D) ENERGIA VALURILOR este cea mai ieftina.
   CU ENERGIE IEFTINA, TOTUL ESTE MAI IEFTIN !
   CU ENERGIE IEFTINA, TOTUL ESTE MAI USOR !
   Știti cum va fi?
   Știti că putem produce?
   Știti ce putem produce?
   1) Lucratorii din ENERGIILE POLUANTE vor câștiga la fel de bine lucrand in ENERGIA VALURILOR.
   2) Centralele hidroelectrice marine cu capacități instalate de la 1 MW la 1000 MW pot fi construite pe platforme offshore sau folosind un dig maritim, o stâncă înaltă, un deal sau un munte in/ lângă mare.
   3) Orice platformă offshore de petrol sau gaze (care nu mai are de lucru și este trimisă pentru tăiere) poate fi transformată, în mod avantajos, într-o centrală electrică alimentată de valurile mării.
   4) INSTALAȚIILE PENTRU UTILIZAREA ENERGIEI VALURILOR, pot fi montate și operate avantajos, acolo unde există INSTALATII EOLIENE OFFSHORE. Mai ales că instalațiile pentru utilizarea energiei valurilor vor fi mai ieftine și mult mai productive.
   5) Din ENERGIA VERDE din VALURI > HIDROGEN VERDE, nelimitat și ieftin.
   6) Energia valurilor = Hidrogen verde = Zero emisii de carbon.
   7) ACEASTA ESTE CEA MAI PROFITABILA INVESTITIE !
   Mi-ar plăcea să colaboram.
   Mulțumesc.
   Cu stimă, Ion Neacsu, inventator, CT, România
   E-mail: nelutu_neacsu@yahoo.co.uk Telefon: +40.722.618.640.
   Asta este adevărat.
   Acum este doar o invenție, publicata de OSIM, in BOPI Nr. 7/2018, pag. 29 – 30, sectiunea inventii.
   Am făcut un test la Marea Neagră cu o mică POMPĂ CU PISTON CU REVENIRE AUTOMATA, realizată manual – invenția mea – care furnizează apă pentru hidrocentrală. A FUNCȚIONAT FOARTE BINE DE LA PRIMUL TEST, cum ma asteptam.
   Această invenție poate deveni rapid UN PROIECT MATUR.
   Trebuie construite progresiv – cu investiții mici, centrale hidroelectrice marine în mai multe niveluri de putere instalată: 0,5MW, 1MW, 10MW, 100MW. Chiar și hidrocentralele mici, construite pentru test, vor putea furniza energie electrică rețelei electrice, SEN. Vor fi uzine adevarate.
   Cu această invenție putem construi rapid adevărate centrale hidroelectrice MARINE cu o putere instalată de 100 MW sau 1000 MW. Sau PUTERI MAI MARI.
   Să facem teste!
   Să facem HIDROCENTRALE MARINE ADEVĂRATE!
   Să câștigăm împreună!
   La mulți ani cu sănătate,
   Cu noi ENERGII CURATE,
   IEFTINE, NELIMITATE,
   Chiar din MARE „fabricate” !
   Vedeti video la https://www.facebook.com/ion.neacsu.96
   Este un mic exemplu de functionare la mare, facut artizanal. POMPA CU PISTON CU REVENIRE AUTOMATA, inventia mea, este un cilindru din plastic, alburiu, cu diametrul D = 90 mm si inaltimea H = 300mm. POMPA este pozitionata intr-un butoi de tabla de 220 litri. Butoiul are rol de suport (balast) si trebuie fixat de fundul marii. De POMPA este legat un COLECTOR DE VALURI (salteaua). Valul ridica COLECTORUL si cu el odata pistonul POMPEI. Cand valul trece COLECTORUL DE VALURI coboara, si pistonul POMPEI la fel. Si tot asa, PISTONUL POMPEI este ridicat si coborat de valuri, adica face POMPARE, se vede cum apa iese prin furtun. Acesta este un exemplu de UTILIZAREA ENERGIEI VALURILOR. CEL MAI BUN.
   Cu stima,
   Ion Neacsu , inventator, CT, Romania
   E-mail: nelutu_neacsu@yahoo.cu.uk
   Telefon: +40.722.618.640.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *