« Toate evenimentele

Energynomics Awards 2021

16 Dec 2021 @ 17:00 - 21:00

Pe 16 decembrie, vă invităm la cea de-a 9-a ediţie a Galei premiilor pentru energie organizate de Energynomics! Evenimentul fanion al Energynomics va reuni, la Hotel Marriott, din București, câteva zeci dintre înalții reprezentanți ai celor mai importante și mai dinamice companii din industria energetică românească, pentru a sărbători performanța, rezistența și inventivitatea industriei energetice românești.

Pentru detalii despre participarea în sală, vă rugam să ne contactați pe [email protected]

Cea de-a 9-a ediție a Galei premiilor pentru energie organizate de Energynomics va pune punct agitației de peste an din mediul de afaceri, pentru a deschide sezonul de vacanță și a da startul la noi planuri ambiţioase pentru anul 2022! Încă o dată, vom indica spre marii performeri ai anului. Toate sectoarele – energie electrică, petrol şi gaze, energii regenerabile, energie termică, minerit și toate temele – eficiență energetică, energie inteligentă, fuziuni şi achiziţii, investiții, vor fi puse într-o lumină corectă și echilibrată.

2021 Energynomics Awards – Spre țintă

Mai mult ca oricând, este clar acum traseul pe care trebuie să mergem, iar ținta este încă și mai limpede: energie curată pentru o societate verde. Dar drumurile pe care putem să o apucăm sunt mai multe ca niciodată. Niciun tip de resursă, nici măcar cărbunele, și nicio tehnologie nu și-a spus încă ultimul cuvânt – în timp ce alte resurse și alte tehnologii, necunoscute azi, își construiesc din greu propriul viitor.

La fel și companiile. Unele se dezvoltă și culeg roadele istoriei, tradiției și acțiunilor cu beneficii dovedite. Altele se transformă pentru a capitaliza avantajele din sectoare diferite, multiplicându-și șansele de a supraviețui. În fine, altele pariază pe o industrie energetică a viitorului atât de diferită de cea din prezent, încât cei mai mulți dintre noi nici măcar nu ne-o putem imagina.

Până la urmă, pentru a avea succes în drumul spre orice țintă e nevoie de aceleași ingrediente: oameni de calitate, proiecte provocatoare, decizii îndrăznețe și răbdarea de a face din nou și din nou ceea ce trebuie.

Energynomics Awards se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton. Proiectul Energynomics Awards este în cea mai mare măsură autofinanțat, propus și organizat de Energynomics și susținut partenerii săi: Automatica, Axpo, CIS GAZ, Electrica, Electroalfa, Elgeka-Ferfelis, Enevo Group, EximBank, Hidroelectrica, ING Bank, MOL Romania, Nuclearelectrica, Phoenix Contact, Photomate, RENOMIA – Gallagher, Romgaz, SAS Romania, Schneider Electric, Transelectrica, Transgaz, Wiren.

Parteneri strategici pentru ediția Energynomics Awards 2021 sunt ACUE, AFEER, AIIR, FPPG, HENRO, PATRES, RPIA, RWEA.

Partener de monitorizare: Klarmedia.

Băuturi oferite de Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești

PARTICIPARE

Accesul la competiție este liber și gratuit pentru oricare companie care activează în domeniul energetic românesc, indiferent de mărime, sector de activitate sau structură a acționariatului. Pentru o listă cu cele mai frecvente întrebări legate de Energynomics Awards 2021 vizitaţi pagina special actualizată cu cele mai noi informaţii.

JURIUL

Acesta este Juriul anului 2021 pentru premiile Energynomics, ediția a 9-a! Pentru selectarea câştigătorului, juraţii vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective
IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu
INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de busines inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

CATEGORII

Premiile Energynomics se acordă anual, începând din 2013. Premiile au un caracter simbolic și nu sunt însoțite de o recompensă financiară. Premiile își propun să promoveze abordările, ideile și oamenii care au avut realizări deosebite ce pot fi înscrise într-una dintre categoriile de mai jos:

Parteneri strategici

Parteneri

Parteneri media

Evenimente următoare

Locație

Vorbitori


George Niculescu
Secretar de Stat, Ministerul Energiei

Carolina Hidea
Economic Counselor, Embassy of the United States of America in Romania

Zoltan Nagy-Bege
Vicepreședinte ANRE

Cristian Nacu
Senior Country Officer Romania and Moldova, IFC World Bank

Dragoș Tuță
Fondator și Director Executiv Ambasada Sustenabilității în România

Contact

Denisa Nicola
4 021 230 20 22
[email protected]