Acasă » Calendarul evenimentelor Energynomics 2022

Calendarul evenimentelor Energynomics 2022


a

Am închis anul 2021 cu 24 de evenimente publice organizate, dintre care opt în format clasic și 16 în format online. În 2022, în al 10-lea an de activitate Energynomics, suntem pregătiți să contribuim în continuare la menținerea unui dialog de calitate între experții din industrie și decidenții din rândul autorităților prin intermediul conferințelor Energynomics – online, hibrid sau în format clasic. Veți regăsi mai jos evenimente reper precum Spring Cocktail, Energy Strategy Summit și Energynomics Awards, dar și seriile de conferințe Energy Breakfast Club, Digitalizare și Eficiență Energetică, DigitALL sau Abordare Regională. Avem încredere că în propunerile de mai jos veți găsi câte ceva suficient de interesant pentru a ne onora pe mai departe cu interesul și implicarea dumneavoastră. Vă mulțumim pentru participarea în cadrul comunității Energynomics pe parcursul ultimilor ani și vă așteptăm alături de noi și 2022!

 

Februarie

Martie

Aprilie

Mai

Iunie

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

Chiar dacă uneori suntem obligați să acținăm doar în mediul virtual, vom menține un nivel ridicat al interacțiunii și socializării. Paginile de social media ale Energynomics (Facebook, YouTube, LinkedIn) constituie deja spații online unde pot fi urmărite și unde rămân arhivate înregistrările conferințelor noastre (Conferințe 2021Conferințe 2020, Eficiență Energetică), alături de produse editoriale precum Minutul de Energie sau EnergynomicsTalks.

Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre planul de activități pe care l-am pregătit pentru 2022 și, de asemenea, vă rugăm să ne trimiteți propunerile dumneavoastră cu privire la domeniile, temele sau unghiurile de abordare pe care credeți că Energynomics ar trebui să le aibă în vedere, scriindu-ne la office @ energynomics.ro.