« Toate evenimentele

2021: Rolul mentenanței în revenirea industriei (13 aprilie)

13 Apr 2021 @ 10:00 - 13:00

Marți, 13 aprilie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE cu titlul „2021: Rolul mentenanței în revenirea industriei”. Revizităm aceste teme după două conferințe similare desfășurate în 2020: Bune practici în mentenanța sistemelor de utilizare a energiei electrice – 25 mai și Mentenanță pentru industrie prin automatizare digitală – 4 iunie!

În 2020, producția industrială s-a redus cu circa 10% în medie; după blocajul complet din martie-aprilie, ultimele luni ale anului au venit cu performanțe mai bune comparativ cu finalul anului 2019. O parte din această evoluție ține de o revenire naturală a cererii după declinul din primăvară-vară. O parte, însă, vine din intensificarea acțiunilor de reparații, întreținere și modernizare a echipamentelor și liniilor de producție, în perioada de lock-down. Ceva timp suplimentar la dispoziție și mult mai multă atenție acordată timpilor și costurilor de nefuncționare au condus la o cerere mai solidă pentru serviciile de mentenanță.

În 2021, revenirea economică odată cu slăbirea efectelor pandemiei de Covid-19 este însoțită de numeroase proiecte legate de construcția și lansarea în producție a unor noi unități industriale.

Ne propunem să aducem împreună perspective complementare pentru a înțelege în ce fel s-a schimbat perspectiva liderilor industriali în ceea ce privește mentenanța (predictivă) și în ce fel pot contribui fondurile pentru digitalizare la o modernizare accelerată a economiei românești!

VORBITORI

 

TEME

  • Impactul fondurilor pentru digitalizare în performanțele operaționale în industrie
  • Rolul mentenanței predictive în principalele sectoare industriale productive
  • Responsabilități în evaluarea activelor cu risc de impact asupra operațiunilor
  • Principalele acțiuni predictive în întreținerea echipamentelor electrice din instalațiile industrial
  • Tehnologii pentru reducerea pierderilor și a costurilor provocate de întreruperea fluxurilor productive digitalizare, automatizare, comunicații
  • Abordări recomandate de experți

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate în cadrul sesiunii LIVE.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe. Vă puteți înregistra AICI

Această conferință este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor noștri Laborator Terraverde, Eaton România, Elektra Renewable Support, Elgeka-Ferfelis.

Evenimente următoare