« Toate evenimentele

Soluții de eficiență energetică pentru consumatorii industriali (Online, 30 iulie)

30 Jul 2020 @ 10:00 - 12:30

Joi, 30 iulie 2020, între orele 10:00 și 12:30, Energynomics vă propune o întâlnire în care experții invitați vor prezenta studii de caz și soluții de eficiență energetică pentru consumatorii industriali; de la producție, la monitorizarea și controlul consumurilor.

Managementul performanței energetice include numeroase abilități și seturi de servicii distincte de reușita cărora depinde performanța operațională a organizației. Auditul pe întreg conturul energetic al sistemului este esențial pentru un bilanț energetic complex, așa cum impun reglementările în vigoare. Pe tot parcursul ulterior – proiectate, autorizare, identificare și integrare de soluții, și până la susținere pentru accesarea facilităților de finanțare, execuție, punere în funcțiune, monitorizare și control – este nevoie de experți. Apar în permanență noi tehnologii și noi abordări care pot simplifica operațiunile și pot reduce costurile.

Speakeri

TEME

  • De la evaluare și monitorizare, la inginerie, proiectare și execuție
  • Soluții specifice pentru industrii specific
  • Mecanisme financiare disponibile pentru eficiență energetică
  • Obstacole care întârzie adoptarea unor soluții de eficiență energetică la nivel industrial

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate în cadrul sesiunii LIVE.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe. Vă puteți înregistra AICI

Această conferință este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor noștri:  ABB, Bjorn Heizung, Klarwin, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH, Phoenix Contact și EnergoBit. 

Evenimente următoare