« Toate evenimentele

Webinar Digitalizare industrială în epoca distanțării sociale

05 May 2020 @ 14:00 - 15:30

Marți, 5 mai 2020, între orele 14:00 și 15:30, Energynomics și AHK România prin platforma sa greentech Econet România vă propun o conversație interactivă în care experții invitați vor prezenta studii de caz și măsuri de reorganizare a activității în care automatizarea (digitală) joacă un rol esențial.

Instrumente pe care înainte le consideram good to have, dar încă nu indispensabile, au devenit în doar câteva săptămâni esențiale pentru menținerea activității, nu doar în industrie, dar și în comunicare, în educație etc. Soluțiile automatizate și digitalizate ne permit astăzi să menținem societatea funcțională și sincronizată, fără a ne pune în pericol sănătatea și respectând măsurile de distanțare socială impuse de autorități.

Speakeri

TEME

  • Reducerea consumurilor energetice în spațiile industriale și comerciale
  • Reducerea expunerii umane la riscuri de sănătate, prin automatizarea fluxurilor tehnologice
  • Digitalizare pentru comunicare si decizie de la distanță
  • Soluții recomandate pentru energia necesară la nivelul unităților industriale: regenerabile și cogenerare

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate în cadrul sesiunii LIVE.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe. Vă puteți înregistra AICI

Această conferință este organizată de Energynomics și AHK România, cu sprijinul partenerilor noștri:  MET România Energy, Kawasaki Gas Turbine Europe, Photon Energy, Elgeka Ferfelis Romania. 

Evenimente următoare