« Toate evenimentele

Mentenanță pentru industrie prin automatizare digitală – conferință ONLINE (4 iunie)

04 Jun 2020 @ 10:00 - 11:30

Joi, 4 iunie 2020, între orele 10:00 și 11:30, Energynomics vă propune o conversație în care experții invitați vor prezenta studii de caz și măsuri de mentenanță a instalațiilor și echipamentelor industriale.

Sub impactul situației de urgență, numeroase grupuri industriale privesc cu un interes sporit soluțiile care permit regimuri de funcționare fără întreruperi. Mentenanța corectivă tinde să se transforme tot mai mult în mentenanță preventivă, prin introducerea unor comportamente și practici care pot anticipa defecțiunile și pierderile apărute prin întreruperea accidentală a activității. Aflați de la invitații noștri ce soluții hardware și software sunt disponibile și cine sunt experții capabili să le implementeze, în proiecte adaptate la nevoile specifice fiecărei industrii.

SPEAKERS

TEME

  • Rolul mentenanței în industria energetică și în principalele sectoare industriale productive
  • Responsabilități în evaluarea activelor cu risc de impact asupra operațiunilor
  • Principalele acțiuni predictive în întreținerea echipamentelor electrice din instalațiile industriale
  • Tehnologii pentru reducerea pierderilor și a costurilor provocate de întreruperea fluxurilor productive
    – digitalizare, automatizare, comunicații
  • Abordări recomandate de experți

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate de participanții înscriși în pagina de eveniment din platforma MyConnector.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe. Vă puteți înregistra AICI

Această conferință este organizată de Energynomics, cu sprijinul partenerilor noștri:  ENEVO Group, Photon Energy, Siemens, Eaton Romania, , ACE Industrial Software Solutions. 

Evenimente următoare