« Toate evenimentele

Abordare regională Bruxelles: Tranziția energetică (28 octombrie)

28 Oct 2020 @ 11:00 - 13:00

Miercuri, pe 28 octombrie, de la ora 11:00, Energynomics vă invită la a doua conferință din seria Abordare Regională, după cea organizată în septembrie 2019, la Chișinău. Conferința B2B organizată ONLINE este o ocazie excelentă de a interacționa cu cei mai puternici lideri din rândul mediului de afaceri din România și din Belgia. Aceste conferințe de o jumătate de zi sunt menite să reunească experți și decidenți români din industria energetică, cu colegii lor din orașul gazdă, pentru a facilita un schimb de idei și viitoare colaborări de afaceri.

CONTEXT

Cea mai mare țară din estul UE, România este o națiune de 19 milioane de locuitori cu o tradiție puternică în sectorul energetic, punctată de numeroase premiere tehnologice, vreme de mai bine de 150 de ani. Această istorie înseamnă o moștenire solidă, vizibilă nu numai pe teren, ci și în sălile de clasă și lângă planșele de lucru. Inginerii din toate domeniile energetice se alătură automatizării, IT-ului și securității cibernetice pentru o comunitate profesională vibrantă, unde inovația și mentalitatea antreprenorială testează idei și oferă soluții pentru probleme din viața reală în întreaga lume.

DE CE SĂ ALEGI ROMÂNIA?

Infrastructura energetică românească mai degrabă învechită și poate deveni un câmp de lucru extins atât pentru jucătorii multinaționali, cât și pentru întreprinderile familiale mai mici din Europa. Familiarizarea cu companiile românești este o modalitate bună de a te face cunoscut într-o piață nouă!

DE CE SĂ ALEGI ROMÂNI?

În același timp, experții români și companiile lor au multe de pus de la dispoziția omologilor lor din Europa, așa cum unii dintre ei o fac deja. Cunoașterea companiilor românești este o modalitate bună de descoperi un nou set de soluții!

Eveniment recomandat de Camera de Comerț Bilaterală România-Belgia, Clubul de Afaceri Româno-Belgian CAROMBWEC Future Energy Leaders Romania, COGEN Europe.

Conferința Abordare Regională Bruxelles este organizată de Energynomics cu susținerea partenerilor noștri: MET România Energy, Kawasaki Gas Turbine Europe, Romgaz.

a

VORBITORI

TEME DE ABORDAT

 • Tranziția energetică europeană și Acordul climatic – principii și mecanisme financiare
 • Gazul natural – combustibil de tranziție
 • Cogenerarea de înaltă eficiență pentru industrie
 • Constrângeri de timp în implementarea de noi capacități alimentate cu gaz
 • Rolul traderilor de energie în integrarea gazelor naturale cu sursele regenerabile
 • Soluții de energie verde – eoliană și fotovoltaică – pentru industrie
 • Promisiunea noilor tehnologii – CCUS, hidrogen

FORMAT

 • ONLINE vorbitorii invitați vor folosi platforma Zoom Conferences
 • PUBLIC Ne așteptăm să avem peste 300 de participanți înscriși gratuit în pagina de eveniment din platforma MyConnector
 • LIMBA Engleză, fără traducere
 • PREZENTĂRI Vorbitorii vor avea posibilitatea de a folosi suport vizual pentru prezentări (.ppt, .pdf)

PARTICIPARE

Accesul la conferința Abordare Regională Bruxelles este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică, precum și celor din industriile conexe din România și Belgia, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Ne puteți scrie la office [at] energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Organizații invitate: 2G Energy AG, AB Energy, Acciona Energía, ACEJ – Advanced Cogeneration and Energy Utilization Center Japan, ADE – Association for Decentralised Energy, Ageas, Air Liquide Energy Mgt Services, Aluminium S.A., Anheuser-Busch InBev, Aprovis Energy Systems, ATEE – Association Technique Energie Environment, Aughinish Alumina Ltd, Baker Hughes, BDR Thermea, BKWK – Bundesverband Kraft-Wärme-Kopplung, BP Rotterdam Refinery, Brookfield Renewable, Cargill, Centrax (Gas Turbine Division), Challoch Energy, Colruyt, EKO, EnBW, Eneco Wind, Enel, ENEL Green Power, Enercon, ENERTRAG AG ETS, ENGIE France, Equinor, ERG, ExxonMobil Antwerp Refinery, Falck Renewables, GE, Greenville Energy, Iberdrola, Ignitis Group, innogy SE, KBC Group, National Grid Ventures, Normandy Refinery, POLENERGIA, Port Jerome-Gravenchon Refinery, Port of Antwerp, Ruhr Oil Refinery, RWE Renewables, Sandbag, Siemens Gamesa, Smart Wires, Sofina, Solvay Group, SSE, Statkraft, Terna Energy SA, Total Antwerp Refinery, UCB, Umicore, Vattenfall, Vestas, VINCI Energies Belgium, Wilhelmshaven Refinery.

Din 2013, Energynomics contribuie la consolidarea comunității energetice românești, cu publicații online și tipărite, și prin intermediul celor peste 20 de evenimente B2B organizate în fiecare an.

Evenimente următoare