« Toate evenimentele

Bune practici în mentenanța sistemelor de utilizare a energiei electrice (Webinar Online, 25 mai)

25 May 2020 @ 14:00 - 15:30

Luni, 25 mai 2020, între orele 14:00 și 15:30, Energynomics vă propune o întâlnire în care experții invitați vor prezenta studii de caz și măsuri de mentenanță preventivă a instalațiilor și echipamentelor de transport, distribuție și conversie a electricității.

Oferind servicii cheie pentru bunul mers al societății, companiile de utilități și o parte semnificativă din grupurile industriale sunt în prezent sub o presiune crescută pentru a funcționa fără întreruperi. Restricțiile legate de deplasarea și managementul echipelor de intervenție sunt tot atâtea argumente pentru a adopta practici de mentenanță preventivă. Vorbim despre noi comportamente care ne vor ajuta să depășim mai ușor situațiile excepționale, dar care se vor dovedi lucrative și după aceea.

Speakeri

TEME

  • De la mentenanță corectivă, la mentenanță preventivă – abordări recomandate de experți
  • Importanța și utilitatea planului de mentenanță
  • Principalele acțiuni predictive în întreținerea echipamentelor electrice din instalațiile industriale
  • Tehnologii pentru reducerea pierderilor și a costurilor provocate de întreruperea fluxurilor productive – digitalizare, automatizare, comunicații

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate în cadrul sesiunii LIVE.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe. Vă puteți înregistra AICI

Această conferință este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor noștri:  ACE Industrial Software Solutions și EnergoBit. 

Evenimente următoare