« Toate evenimentele

Digitalizare și Eficiență energetică: de unde pornești, cu cine vorbești – conferință ONLINE (11 iun)

11 Jun 2020 @ 10:00 - 12:00

Joi, 11 iunie, de la ora 10, Energynomics organizează al treilea eveniment din acest an în seria dedicată digitalizării și eficienței energetice în industrie: „Digitalizare și Eficiență energetică – de unde pornești, cu cine vorbești”, încă o dată într-un format complet digital de VIDEO CONFERINȚĂ ONLINE. Evenimentul este parte din cea de-a patra ediție a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică în industrie”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Evenimentul este recomandat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și se desfășoară cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Cluj.

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: Hewlett Packard Enterprise, MET România Energy.

Vrei să participi? Scrie-ne la office @ energynomics.ro sau sună la 021 230 20 22!

a

VORBITORI

a

Florin Andrieș este Servers Business Unit Manager pentru HPE România, responsabil în prezent cu poziționarea portofoliului de produse al serverelor HPE pe piața IT Enterprise din România. Florin este expert IT, cu experiență în marketingul de produse și servicii diverse, pregătit în a-și asuma nevoile reale ale clienților și a le oferi cele mai bune soluții existente. Hewlett Packard Enterprise este motorul întreprinderii de viitor, prin construirea celor mai bune soluții de infrastructură din lume – tehnologii și servicii inteligente și complexe care oferă clienților instrumentele necesare pentru obținerea, analizarea și stocarea datelor critice, din cadrul întregii întreprinderi. Mai multe AICI.

Prof. Univ. Mugur Bălan, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, membru al Societății Auditorilor și Managerilor Energetici din România – SAMER, va susține o prezentare pe tema conceptului practic Sisteme Energetice Inteligente, cu o exemple concrete.

TEME

Vom invita experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Înscrie-te la „Digitalizare și Eficiență energetică – abordări verificate, parteneri credibili” pentru un dialog deschis privind

  • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

Participare

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

În intervalul februarie-noiembrie 2020 am programat șapte conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Celelalte conferinţe din 2020 în cadrul campaniei de comunicare „Digitalizare și Eficiență energetică în industrie”

  • 25 februarie, Brașov – Digitalizare și Eficiență energetică – oportunitățile momentuluiarticol de follow-up
  • 28 aprilie, Constanța – Digitalizare și Eficiență energetică – abordări verificate, parteneri credibili ONLINEarticol de follow-up
  • 8 septembrie, Timișoara – Digitalizare și Eficiență energetică – furnizori, soluții, beneficii
  • 6 octombrie, Iași – Digitalizare și Eficiență energetică – consum sustenabil prin automatizare, monitorizare și control
  • 3 noiembrie, Oradea – Digitalizare și Eficiență energetică pentru afaceri mai sigure

Aflați mai multe detalii despre primele trei campanii pentru Eficiență Energetică desfășurate pe parcursul anilor 20172018  și 2019!

Evenimente următoare