« Toate evenimentele

Investiții în energie prin contracte bilaterale pe termen lung (PPA)

15 Jul 2020 @ 10:00 - 12:00

Miercuri, 15 iulie 2020, cu începere de la ora 10:00, Energynomics vă propune o conversație în care experții invitați vor anticipa impactul finanțării investițiilor prin contracte de achiziție a energiei electrice pe termen lung. Vor fi prezentate studii de caz și recomandări pentru părțile implicate

În lipsa subvențiilor pentru noi capacități de generare de energie (regenerabilă), contractele bilaterale de achiziție a energiei pe termen lung (PPAs) sunt acum instrumentul principal de acoperire a prețurilor atât pentru dezvoltatorii de proiecte, cât și pentru corporații, comercianți și utilități; acestea permit randamente garantate pentru dezvoltatorii de proiecte, oferind investitorilor un instrument legal și comercial important care să permită finanțarea proiectelor, asigurând bancabilitatea acestora. Aflați de la invitații noștri cum funcționează asigurarea investițiilor prin PPA și care este impactul estimat al PPA-urilor pe piața de energie electrică?

SPEAKERS

TEME

  • PPA – Ce înseamnă și care sunt rolurile fiecărei părți implicate?
  • Cum funcționează asigurarea investițiilor prin PPA?
  • Care este impactul estimat al PPA-urilor pe piața de energie electrică?
  • Cine sunt potențialii beneficiari?
  • Există deja proiecte în așteptare?

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate de participanții înscriși în pagina de eveniment din platforma MyConnector.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe. Vă puteți înregistra AICI

Această conferință este organizată de Energynomics, cu sprijinul partenerilor noștri:  BCR, ING, CMS, Tinmar, Photon Energy.

 

Evenimente următoare