« Toate evenimentele

Abordare regională Budapesta: Cooperare

03 Nov 2022 @ 11:00 - 15:00

Joi, pe 3 noiembrie, de la ora 11:00, ora României, Energynomics organizează la Hotel Hilton Garden Inn (Lázár u. 11-13, 1065) din Budapesta a 5-a conferință din acest an în seria Abordare Regională. Conferința B2B, în format in-person, este o ocazie excelentă de a interacționa cu cei mai puternici lideri din rândul mediului de afaceri din România și din Ungaria. Întâlnirea de o jumătate de zi este menită să reunească experți și decidenți români din industria energetică, cu colegii lor din orașul gazdă, pentru a facilita un schimb de idei și viitoare colaborări de afaceri.

Pentru participare în format clasic, CLICK AICI!

Pe fondul obiectivelor generale ale proiectului Regional Approach – promovarea expertizei românesti din energie pe pietele internationale simultan cu prezentarea oportunităților de pe piața locală în fața unor potențiali parteneri externi – ne propunem să aducem în atenție oportunitățile de dezvoltare a lanțurilor valorice energetice pentru tranziția energetică în cele două țări – hidrogen, baterii, fotovoltaice, eoliene, mașini electrice etc.

CONTEXT

Cea mai mare țară din estul UE, România este o națiune de 19 milioane de locuitori cu o tradiție puternică în sectorul energetic, punctată de numeroase premiere tehnologice, vreme de mai bine de 150 de ani. Această istorie înseamnă o moștenire solidă, vizibilă nu numai pe teren, ci și în sălile de clasă și lângă planșele de lucru. Inginerii din toate domeniile energetice se alătură automatizării, IT-ului și securității cibernetice pentru o comunitate profesională vibrantă, unde inovația și mentalitatea antreprenorială testează idei și oferă soluții pentru probleme din viața reală în întreaga lume.

DE CE SĂ ALEGI ROMÂNIA?

Infrastructura energetică românească mai degrabă învechită și poate deveni un câmp de lucru extins atât pentru jucătorii multinaționali, cât și pentru întreprinderile familiale mai mici din Europa. Familiarizarea cu companiile românești este o modalitate bună de a te face cunoscut într-o piață nouă!

DE CE SĂ ALEGI EXPERȚII ROMÂNI?

În același timp, experții români și companiile lor au multe de pus de la dispoziția omologilor lor din Europa, așa cum unii dintre ei o fac deja. Cunoașterea companiilor românești este o modalitate bună de descoperi un nou set de soluții!

Eveniment recomandat de Centrul Român al Energiei – CRE, The Hungarian Battery Association (HUBA), Smartlink Communications

Conferința Abordare Regională Budapesta este organizată de Energynomics cu susținerea partenerilor noștri: ABB România, Kawasaki Gas Turbine Europe, Volt.

Teme

  • Securitatea energetică
  • Proiecte de energie regenerabilă
  • Eficiență energetică și prosuming
  • Finanțarea proiectelor energetice
  • Operarea transfrontalieră a companiilor
  • Interconectarea (energie electrică și gaze naturale)
  • Cogenerare / HVAC
  • Automatizare și IoT – industria 4.0
  • Recuperarea deșeurilor, biogaz

Parteneri strategici

Parteneri

Evenimente următoare

Locație

Vorbitori


Gabriel Şopandă
Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României în Ungaria

Dr. Péter Kaderják
Director general al Asociației Maghiare pentru Baterii - HUBA

Jozsef Balogh
Senior Business Developer, Axpo Solutions AG

dr. Attila Keresztes
Director executiv Astrasun Solar

Anca Mutu
SAMER / LRQA

Levente Dicu
reprezentant al Camerei de Comerț și Industrie a României

Tamás Pletser
EMEA Oil & Gas Analyst, Research Department, Erste Befektetési Zrt

Shahrad Adjili
Head of Sales, Kawasaki Gas Turbine Europe

Nicușor Stan
Business Development Manager Traction Motion Business, Balkans Area, ABB

Radu Magdin
CEO, Smartlink Communications

Moderator

Gabriel Avăcăriței redactor șef Energynomics