« Toate evenimentele

Spring Cocktail 2022: Prognozele anului în energie

23 Mar 2022 @ 17:00 - 21:00

Pe 23 martie, de la ora 17:00, Energynomics organizează a 9-a ediție a Spring Cocktail!

Vă propunem să discutăm despre tendințele actuale de business din industria energetică și sectoarele conexe, dar și despre opțiunile pe care companiile din industrie le au pentru a gestiona tranziția energetică în contextul eforturilor de revenire din criza economică provocate de pandemia Covid-19. Ne vom concentra pe macrotendințele și prioritățile impuse prin politicile Uniunii Europene, le vom pune în context, pentru a afla de la experți și decidenți care sunt ponderile pe care diferitele obiective, uneori divergente, le vor avea în strategiile lor de afaceri în 2022 și în anii viitori.

„Anul 2022 a debutat sub auspiciile unor ample documente strategice adoptate sau în curs de a fi definitivate în aproape fiecare sector al industriei energetice. Zeci de proiecte își caută locul în listele de finanțări (PNRR, Fondul de modernizare, fonuri structurale etc). Investițiile pregătite în aceste luni vor desen industria energetică din România pentru următorul deceniu. Încă și mai urgent, acum se caută soluții de termen scurt la criza prețurilor la energie electrică și gaze naturale. Încă o dată, măsurile adoptate acum și principiile dovedite prin fapte vor confirma România drept unul dintre marii beneficiari ai unui context favorabil istoric în regiune sau dimpotrivă…

Ca în fiecare an, Energynomics contribuie la un schimb de informații de calitate între experți și decidenți, în formatul original pe care îl presupune Spring Cocktail!

Varinia Radu, fondator și CEO Energynomics

a

Spring Cocktail – O nouă perspectivă

Eveniment recomandat de Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

Partener monitorizare: Klarmedia

Pentru al 9-lea an la rând, Energynomics organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an este susținută de partenerii noștri, printre care Dacia, Hidroelectrica, OMV Petrom, Renault, Powertis, Renomia Gallagher, Transgaz.

Limba oficială a evenimentului: ENGLEZĂ, fără traducere

Parteneri strategici

Parteneri

Evenimente următoare

Locație

Vorbitori


Christina Verchere
CEO OMV Petrom

Tatiana Iosiper
reprezentant special pentru energie și diplomație climatică, Ministerul Afacerilor Externe

Elena Popescu
Director General al Departamentului pentru Politici Energetice, Ministerul Energiei

Mark Davis
Directorul regional al BERD pentru România și Bulgaria

Alexandra Bocșe
Consilier de Stat - Departamentul Climă și Sustenabilitate, Președinția României

Corina Popescu
CEO Electrica SA

Bogdan Badea
CEO Hidroelectrica

Zoltan Nagy-Bege
Vicepreședintele ANRE

Bogdan Chirițoiu
președintele Consiliului Concurenței

Dan Ungureanu
Business Development Leader CEE & CIS Renomia Gallagher

Frank Hajdinjak
Vicepreședintele Centrului Român al Energiei

Moderator

Gabriel Avăcăriței redactor șef Energynomics

Contact

Denisa Nicola
4 021 230 20 22
[email protected]