Loading Events

« Toate evenimentele

Energynomics Awards 2022 – The Perfect 10!

decembrie 8 @ 18:00 - 22:00

Pe 8 decembrie, vă invităm la cea de-a 10-a ediţie a Galei premiilor pentru energie organizate de Energynomics! Evenimentul fanion al Energynomics va reuni, la Hotel Marriott (sala Constanța) din Bucuresti, înalți reprezentanți ai celor mai importante și mai dinamice companii din industria energetică românească, precum și oficiali din rândul autorităților centrale și din mediul diplomatic, pentru a sărbători performanța, rezistența și inventivitatea industriei energetice românești.

EARLY BIRD – 250 euro + TVA pentru biletele achiziționate înainte de 18 octombrie 2022!

Pentru participarea în asistență, vă rugam să completați ACEST FORMULAR și să îl transmiteți la events@energynomics.ro

Cea de-a 10-a ediție a Galei premiilor pentru energie organizate de Energynomics va pune punct agitației de peste an din mediul de afaceri, pentru a deschide sezonul de vacanță și a da startul la noi planuri ambiţioase pentru anul 2023! Încă o dată, vom indica spre marii performeri ai anului. Toate sectoarele – energie electrică, petrol şi gaze, energii regenerabile, energie termică, minerit și toate temele – eficiență energetică, energie inteligentă, fuziuni şi achiziţii, investiții, vor fi puse într-o lumină corectă și echilibrată.

2022 Energynomics Awards – 10 curat!

Cu toții ne dăm seama când 2 devin 1. Știm, de asemenea, că uneori 3 este prea mult. Dar nu știm încă de câte semințe e nevoie pentru a avea o grămadă și încă mai dezbatem pentru a decide câte flori formează un buchet.

Sunt prieteni care au avut generozitatea de a saluta o tradiție după 4 ediții ale Galei Energynomics. După 9 ediții, unii observatori mai pretențioși încă ne tratează drept nou-veniți.

Am decis că cea de-a 10-a ediție este momentul potrivit pentru a face un pas în lateral și a ne sărbători alături de comunitatea Energynomics. Ne vom uita la ce s-a schimbat în industria energetică românească în ultimul deceniu (2013-2022). Vom revizita cele 10 categorii de premiere și vom verifica dacă mai sunt adecvate la peisajul energetic din prezent. Vom invita cei mai buni 10 jurați pentru evaluarea independentă care va decide câștigătorii.

Ca întotdeauna, țintim un 10 curat!

Energynomics Awards se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton. Proiectul Energynomics Awards este în cea mai mare măsură autofinanțat, propus și organizat de Energynomics și susținut partenerii săi: Axpo. BCR, ENGIE Romania, EximBank, Photomate, Schneider Electric.

Parteneri strategici pentru ediția Energynomics Awards 2021 sunt ACUE, AFEER, AIIR, CRE, EFdeN, EPG, FEL, FPPG, HENRO, PATRES, RPIA, RWEA.

Partener de monitorizare: Klarmedia.

 

PARTICIPARE

Accesul la competiție este liber și gratuit pentru oricare companie care activează în domeniul energetic românesc, indiferent de mărime, sector de activitate sau structură a acționariatului. Pentru o listă cu cele mai frecvente întrebări legate de Energynomics Awards 2022 vizitaţi pagina special actualizată cu cele mai noi informaţii.

JURIUL

Acesta a fost Juriul anului 2021 pentru premiile Energynomics, ediția a 9-a! Pentru selectarea câştigătorului, juraţii vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective
IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu
INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de busines inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

CATEGORII

Premiile Energynomics se acordă anual, începând din 2013. Premiile au un caracter simbolic și nu sunt însoțite de o recompensă financiară. Premiile își propun să promoveze abordările, ideile și oamenii care au avut realizări deosebite ce pot fi înscrise într-una dintre categoriile de mai jos:

  • Responsabilitate socială
  • Eficiență energetică
  • Tranzacția anului
  • Finanțarea / investiția anului
  • Premiera anului
  • Managerul anului
  • Premiul pentru întreaga carieră
  • Premiul pentru reușite extraordinare
  • Premiul “Mihnea Constantinescu” pentru excelență în serviciul public
  • Tânărul profesionist în energie

Parteneri strategici

Parteneri

Evenimente următoare

Nu există evenimente viitoare.

Locație

Moderator

Gabriel Avăcăriței
redactor șef Energynomics

Contact

Denisa Nicola denisa.nicola@energynomics.ro