« Toate evenimentele

Energynomics Awards 2022 – The Perfect 10!

08 Dec 2022 @ 18:00 - 22:00

Pe 8 decembrie, vă invităm la cea de-a 10-a ediţie a Galei premiilor pentru energie organizate de Energynomics! Evenimentul fanion al Energynomics va reuni, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel (sala Constanța), înalți reprezentanți ai celor mai importante și mai dinamice companii din industria energetică românească, precum și oficiali din rândul autorităților centrale și din mediul diplomatic, pentru a sărbători performanța, rezistența și inventivitatea industriei energetice românești.

Cea de-a 10-a ediție a Galei premiilor pentru energie organizate de Energynomics va pune punct agitației de peste an din mediul de afaceri, pentru a deschide sezonul de vacanță și a da startul la noi planuri ambiţioase pentru anul 2023! Încă o dată, vom indica spre marii performeri ai anului. Toate sectoarele – energie electrică, petrol şi gaze, energii regenerabile, energie termică, minerit și toate temele – eficiență energetică, energie inteligentă, fuziuni şi achiziţii, investiții, vor fi puse într-o lumină corectă și echilibrată.

2022 Energynomics Awards – 10 curat!

Cu toții ne dăm seama când 2 devin 1. Știm, de asemenea, că uneori 3 este prea mult. Dar nu știm încă de câte semințe e nevoie pentru a avea o grămadă și încă mai dezbatem pentru a decide câte flori formează un buchet.

Sunt prieteni care au avut generozitatea de a saluta o tradiție după 4 ediții ale Galei Energynomics. După 9 ediții, unii observatori mai pretențioși încă ne tratează drept nou-veniți.

Am decis că cea de-a 10-a ediție este momentul potrivit pentru a face un pas în lateral și a ne sărbători alături de comunitatea Energynomics. Ne vom uita la ce s-a schimbat în industria energetică românească în ultimul deceniu (2013-2022). Vom revizita cele 10 categorii de premiere și vom verifica dacă mai sunt adecvate la peisajul energetic din prezent. Vom invita cei mai buni 10 jurați pentru evaluarea independentă care va decide câștigătorii.

Ca întotdeauna, țintim un 10 curat!

 

AGENDA

18.00 Înregistrarea invitaților

19.00 Gabriel Avăcăriţei deschiderea ceremoniei

19.01 Varinia Radu, founding partner Energynomics

19.05 Mr. Nicolae Ciucă, Prim-ministrul României(to be confirmed)

19.15 Mr. George Niculescu, Secretar de Stat, Ministrul Energiei

19.25 Mr. Dumitru Chiriță, Președintele ANRE

19.35 Mr. Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România

19.35 Gabriel Avăcăriţei anunță Premiile Energynomics

 • premiul CSR
 • premiul Eficiență energetică
 • premiul pentru Finanțarea anului
 • premiul pentru Tranzacția anului
 • premiul pentru Premiera anului

 20.30 Pe tema ESG – Călin Meteș, deputy CEO Franklin Templeton Investments

 20.40 Gabriel Avăcăriţei anunță Premiile Energynomics

 • premiul ‘Mihnea Constantinescu’
 • premiul pentru Managerul anului
 • premiul pentru Reușite extraordinare
 • premiul pentru Întreaga carieră
 • premiul pentru Tânărul energetician al anului

 21.40 Gabriel Avăcăriţei încheie ceremonia, mulțumește sponsorilor și invită la fotografia de familie

21.45 – 22.30 Discuții de afaceri și socializare

Energynomics Awards se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton. Proiectul Energynomics Awards este în cea mai mare măsură autofinanțat, propus și organizat de Energynomics și susținut partenerii săi: ABB, BCR, Cason Engineering, CIS GAZ, Clenergy, Delgaz Grid, Distributie Energie Electrica Romania – DEER, Elektra Renewable Support, EnergoBit, Enery, ENGIE Romania, European Energy, EximBank, Franklin Templeton Bucharest, Huawei, Hidroelectrica, ING Bank Romania, Monsson, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Photomate, Pixii, REI Grup, Renomia Gallagher, Romgaz, SAS Romania, Schneider Electric, Signify, Simtel, Skyborn Renewables, Transelectrica, Transgaz, Volt, Wiren. Cu sprijinul Alexandrion Group, Niran Cosmetics.

Parteneri strategici pentru ediția Energynomics Awards 2022 sunt ACCER, ACUE, AFEER, AIIR, CRE, EFdeN, EPG, FEL, FPPG, HENRO, PATRES, RPIA, RWEA.

Partener de monitorizare: Klarmedia.

 

PARTICIPARE

Accesul la competiție este liber și gratuit pentru oricare companie care activează în domeniul energetic românesc, indiferent de mărime, sector de activitate sau structură a acționariatului. Pentru o listă cu cele mai frecvente întrebări legate de Energynomics Awards 2022 vizitaţi pagina special actualizată cu cele mai noi informaţii.

JURIUL

Acesta este Juriul anului 2022 pentru premiile Energynomics, ediția a 10-a! Pentru selectarea câştigătorului, juraţii vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective
IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu
INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de busines inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

CATEGORII

Premiile Energynomics se acordă anual, începând din 2013. Premiile au un caracter simbolic și nu sunt însoțite de o recompensă financiară. Premiile își propun să promoveze abordările, ideile și oamenii care au avut realizări deosebite ce pot fi înscrise într-una dintre categoriile de mai jos:

 • Responsabilitate socială, categorie susținută de ING Bank
 • Eficiență energetică, categorie susținută de REI Grup
 • Tranzacția anului
 • Finanțarea / investiția anului, categorie susținută de EnergoBit
 • Premiera anului, categorie susținută de Photomate
 • Managerul anului
 • Premiul pentru întreaga carieră, categorie susținută de Elektra Renewable Support
 • Premiul pentru reușite extraordinare
 • Premiul “Mihnea Constantinescu” pentru excelență în serviciul public
 • Tânărul profesionist în energie

Parteneri strategici

Parteneri

Locație

Vorbitori


George Niculescu
Secretar de Stat, Ministerul Energiei

Dumitru Chiriță
Președintele ANRE

HE Andrew Noble
Ambasadorul Marii Britanii în România

Călin Meteș
Deputy CEO pentru Investiţii al Franklin Templeton International Services

Moderator

Gabriel Avăcăriței
redactor șef Energynomics

Contact

Denisa Nicola [email protected]