« Toate evenimentele

Digitalizare și Eficiență energetică – anul 6 – Constanța

24 Jun 2022 @ 10:00 - 13:30

Vineri, 24 iunie, de la ora 10, Energynomics organizează la sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa – CCINA din Constanța (Alexandru Lapusneanu 185A, sala de conferinte etaj 2) al doilea eveniment a anului din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice, în a 6-a ediție a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Evenimentul este recomandat de Direcția pentru Eficiență Energetică din Ministerul Energiei și se desfășoară cu sprijinul Autorității Naționale pentru Reglementare în Energie.

La aceeași data, imediat după conferință, am programat o vizită aplicată, în teren, la sediul MONSSON din Constanța!

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa – CCINA și al partenerilor săi: ABB România, Elektra Renewable Support, Flash Lighting Services, Kawasaki Gas Turbine Europe, LAPP România, REI Grup, Volt, Wiren.

Pentru participare în format clasic, în baza confirmării din partea organizatorilor, scrieți-ne la adresa de e-mail events @ energynomics.ro!

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics.

În intervalul martie-noiembrie 2022 am programat o serie de conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Celelalte conferinţe din 2022 în cadrul campaniei de comunicare „Digitalizare și Eficiență energetică” sunt programate astfel:

Detalii despre campaniile pentru Eficiență Energetică din 201720182019, 2020 și 2021!

Parteneri strategici

Parteneri

Evenimente următoare

Locație

Vorbitori


Dorin Popescu
Președintele Asociației Casa Mării Negre, consilier al primarului Vergil Chițac

Liviu Popa
director general al Termoficare Constanța

Cristian Athanasovici
Business Development Manager, Kawasaki Gas Turbine Europe

Sebastian Enache
Business Development Manager & Member of the Board Monsson

Elena Popescu
CEO Elektra Renewable Support

George Zaharia
Head of Traffic Division Flash Lighting Services

Dan Fleșariu
CEO Wiren Energy

Roxana Mircea
Managing Partner REI Grup

Constantin Ichimoaei
Executive Manager, ABB România

Adrian Săcuiu
Managing Partner VOLT

Moderator

Gabriel Avăcăriței redactor șef Energynomics