Profesioniști

Adrian Badea

Adrian Badea este inginer și deține, din 2012, funcția de vicepreședinte al Academiei Oamenilor de Știință din România

Adrian Ionut Dinu

Adrian Dinu este ‎Area General Manager in cadrul companiei Aggreko, lider mondial in furnizarea de solutii temporare de generare a energiei electrice si de control al temperaturii.

Andrei Horia

Andrei Horia este profesor la Universitatea Valahia din Târgoviște, Facultatea de Sisteme de Control (Automatică), Informatică, și Inginerie Electrică.

Andrei Rădulescu

Senior Investment Analyst (SSIF Broker), Profesor (Academia de Studii Economice din București)

Călin Radu Vilt

Experiența sa este de mare utilitate în strategia de integrare a energiilor regenerabile în rețele, în principal din perspectiva rețelelor inteligente (Smart Grid).

Camil Aliman

Camil Aliman este un lider în afaceri cu experiență în crearea și conducerea unor echipe regionale performante de marketing, comunicare și comercial.

Constantin Crânganu

Constantin Crânganu este profesor de geofizică și geologie a petrolului la City University of New York, Brooklyn College. Anterior a mai predat la Universitatea Al. I. Cuza din Iași și la Școala…

Marcel Foca

Marcel Foca este din 1995 acţionarul şi managerul general al companiei Intergraph Computer Services (ICS), partenerul local al corporaţiei americane Intergraph Corp, companie inovatoare şi lider…

Marius Furcuța

A absolvit Universitatea de Petrol și Gaze în 1998 cu titlul de Inginer Petrolist. Tot de atunci lucrează pentru OMV Petrom.

Marius Milea

Marius Milea este director de producție în cadrul companiei Prospectiuni SA.

Marius Peculea

Marius Sabin Peculea este inginer, membru titular al Academiei Române din 1993. S-a ocupat de producerea apei grele necesare programului nuclear al României.

Marius Popescu

Marius Popescu este tânărul fondator şi manager al Energy Brains Consulting, o companie specializată în gaz natural: analiză de piaţă, strategie comercială, leadership şi resurse umane.

Mark Beacom

Mark Beacom este CEO pentru România, la Black Sea Oil and Gas SRL.

Mihai Gubandru

Mihai Gubandru este Director Financiar în cadrul companiei Prospectiuni SA.

Mihail Mitroi

Mihail Mitroi este vice-președinte și director de calitate, siguranță în exploatare și mediu în cadrul Prospecțiuni SA.

Mircea Eremia

Profesor dr. ing. Mircea Eremia, profesor al Facultăţii de Energetică este o personalitate de primă dimensiune a învăţământului tehnic din România, care are 40 de ani de activitate în…
Pagina precedentă1 2Pagina următoare