Camil Aliman

Sector

Scule şi Echipamente pentru industria energeticã

Definitoriu

Camil Aliman este un lider în afaceri cu experiență în crearea și conducerea unor echipe regionale performante de marketing, comunicare și comercial.

Istoric profesional

În prezent, Camil este director regional de marketing pentru Europa și Rusia la Valmont Industries, Inc., o companie globală care proiectează și fabrică produse și servicii de înaltă inginerie care sprijină dezvoltarea infrastructurii și productivitatea agricolă.

În cadrul Valmont, Camil stabilește strategia și obiectivele pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii Valmont, comercializează portofoliul de produse, cultivă comunitatea de distribuitori și sprijină creșterea și extinderea regională a companiei. El supervizează dealerii, marca, marketingul produselor, marketingul regional, strategia și cunoștințele clienților, generarea cererii, comunicarea și creativitatea.

Manager cu experiență, Camil a fost anterior Area Manager pentru România și Ungaria la RIDGID, o companie Emerson Electric. În ultimii 20 de ani, a coordonat diverse echipe pentru o gamă largă de proiecte pe piețele emergente.

Camil Aliman are o diplomă în inginerie și o licență în instalații de protecție a mediului la Universitatea Tehnică de Construcții București (1997) și o diplomă profesională în management de la Open University, Marea Britanie (2002).