Acasă » Calendarul evenimentelor Energynomics 2023

Calendarul evenimentelor Energynomics 2023

 
a

Am terminat anul 2022 cu 25 de evenimente publice organizate, dintre care patru în format online și 21 în format clasic. În 2023, în al 11-lea an de activitate Energynomics, vom contribui mai departe la menținerea unui dialog de calitate între experții din industrie și decidenții din rândul autorităților prin intermediul conferințelor Energynomics – online, hibrid sau în format clasic. Veți regăsi mai jos evenimente reper precum Spring Cocktail, Energy Strategy Summit și Energynomics Awards, dar și seriile de conferințe Energy Breakfast Club, Digitalizare și Eficiență Energetică, DigitALL sau Abordare Regională. Avem încredere că în propunerile de mai jos veți găsi câte ceva suficient de interesant pentru a ne onora pe mai departe cu interesul și implicarea dumneavoastră. Vă mulțumim pentru participarea în cadrul comunității Energynomics pe parcursul ultimilor ani și vă așteptăm alături de noi și 2023!

 

Februarie

Martie

Aprilie

Mai

Iunie

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

 

Chiar dacă uneori vom mai fi obligați să acționăm doar în mediul virtual, vom menține un nivel ridicat al interacțiunii și socializării. Paginile de social media ale Energynomics (Facebook, YouTube, LinkedIn) constituie deja spații online unde pot fi urmărite și unde rămân arhivate înregistrările conferințelor noastre (Conferințe 2022, Conferințe 2021Conferințe 2020, Eficiență Energetică), alături de produse editoriale precum Minutul de Energie sau EnergynomicsTalks.

Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre planul de activități pe care l-am pregătit pentru 2023 și, de asemenea, vă rugăm să ne trimiteți propunerile dumneavoastră cu privire la domeniile, temele sau unghiurile de abordare pe care credeți că Energynomics ar trebui să le aibă în vedere, scriindu-ne la office @ energynomics.ro.