« Toate evenimentele

Spring Cocktail 2023: Prognozele anului în energie

28 Mar 2023 @ 18:00 - 22:00

Pe 28 martie, de la ora 18:00, Energynomics organizează a 10-a ediție a Spring Cocktail!

Vă propunem să discutăm despre tendințele actuale de business din industria energetică și sectoarele conexe, dar și despre opțiunile pe care companiile din industrie le au pentru a gestiona tranziția energetică. Totul este accelerat, totul trebuie să se întâmple acum, iar gestiunea fluxurilor financiare este mai importantă  decât oricând în ultimii ani. Ne vom concentra pe macrotendințele și prioritățile impuse prin politicile Uniunii Europene, le vom pune în context, pentru a afla de la experți și decidenți care sunt obiectivele cu cele mai mari ponderi în strategiile lor de afaceri în 2023 și în anii viitori.

Accesul este permis în baza unui bilet de participare în valoare de 150 de euro + TVA

 

„Anul 2023 se anunța a fi anul tranzacțiilor în piața de energie din România – cu noi intrări și consolidări de poziții în principal în sectorul regenerabilelor. Așteptăm, de asemenea ca primele proiecte finanțate prin PNRR și  Fondul de modernizare, dar și prin fonduri structurale să intre în etapa de activitate în teren. Investițiile pregătite în anii din urmă, susținute de noi instrumente financiare, între care  contractele pentru diferență, vor redesena industria energetică din România pentru următorul deceniu. Anul 2023 va confirma România drept unul dintre marii jucători din piața energetică regională sau dimpotrivă…

Ca în fiecare an, Energynomics contribuie la un schimb de informații de calitate între experți și decidenți, în formatul original pe care îl presupune Spring Cocktail!

Varinia Radu, fondator și CEO Energynomics

a

Spring Cocktail – O nouă perspectivă

Eveniment recomandat de Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

Partener monitorizare: Klarmedia

Pentru al 10-lea an la rând, Energynomics organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an este susținută de partenerii noștri, între care Electrica Furnizare, Enery, E.ON, Huawei, Photomate, Renomia-Gallagher. Cu sprijinul Alexandrion Group.

Limba oficială a evenimentului: ENGLEZĂ, fără traducere

 

 

 

Teme

 

 

Parteneri strategici

 

Parteneri

 

Parteneri media

 

 

Evenimente următoare

Locație

 

Vorbitori


George Agafiței
consilier de stat al premierului Nicolae Ciucă

Elena Popescu
Director general al Direcției generale de politici energetice și Green Deal din Ministerul Energiei

Zoltan Nagy-Bege
Vicepreședinte al ANRE

Ionuț Ciubotaru
Vicepreședinte pentru Dezvoltarea afacerilor, Downstream Gas & Power, OMV Petrom

Livia Stan
Director Afaceri Publice & Fonduri Europene, E.ON Romania

Adrian Paraschiv
Country Manager Photomate Romania

Dorin Badea
Senior Investment Director Amber Infrastructure Limited

Moderator

Gabriel Avăcăriței redactor șef Energynomics

 

Agenda

 

 

Contact

Denisa Nicola 4 021 230 20 22 [email protected]