Schneider Electric România a integrat o soluție digitală pentru alimentarea electrică a liniilor de producție din fabrica JTI

0

Schneider Electric România a integrat o soluție digitală pentru alimentarea electrică a liniilor de producție din fabrica JTI. Astfel, cel mai recent proiect la cheie realizat pentru fabrica JTI din București a implicat design-ul, furnizarea de echipamente APC by Schneider Electric, serviciile de instalare realizate cu Innova Engineering SRL, partener autorizat Schneider Electric și integrarea în soft-ul Ecostruxure Power Monitor Expert existent.

Soluția a fost proiectată pornind de la nevoile clientului de a preîntâmpina problemele de alimentare electrică din rețeaua națională, care afectau fluxul de producție, impunând intervenții frecvente de reparare a instalațiilor robotizate și reducând astfel eficiența operațională. De asemenea, au fost luate în calcul și restricțiile legate de spațiul de amplasare și costurile de investiție și operare.

„Un aspect cheie al proiectului pe care l-am implementat pentru JTI a ținut de colaborarea eficientă între echipa Schneider Electric România, partenerul autorizat care a instalat și integrat echipamentele și responsabilii de proiect de la client,” explică Oana Muscalu, Data Center Systems Sales Manager, APC by Schneider Electric.

„În plus, ținând cont de perioada dificilă pe care o parcurgem, ne-am asigurat cu toții că respectăm toate condițiile de siguranță, pentru a reduce la minimum orice posibilă răspândire a virusului Covid-19”.

Share.

Lasă un comentariu