Acasă » Electricitate » CIGRE România lansează publicația VoltA, revistă digitală adresată specialiștilor din energie

CIGRE România lansează publicația VoltA, revistă digitală adresată specialiștilor din energie

26 aprilie 2024
Electricitate
energynomics

Comitetul Național Român al CIGRE a anunțat lansarea primei sale reviste digitale – VoltA. Destinată specialiștilor din toate ramurile sectorului energetic, revista VoltA este un ghid care cuprinde cele mai noi tehnologii aplicate în domeniul electroenergetic pe plan internațional, experiențe valoroase ale specialiștilor din industrie, soluții inovatoare propuse de companii de vârf, studii realizate în grupurile de lucru ale CIGRE și nu numai.

“Aceasta este esența CIGRE, scopul pentru care a fost înființată de mai bine de 100 de ani și pentru care există în prezent: crearea cadrului necesar colaborării în domeniul sistemelor electroenergetice pentru a găsi soluții viabile la provocările tehnice și organizatorice/legislative cu care ne confruntăm de la consumatori la producatori”, a declarat Ciprian Diaconu, Președintele CNR-CIGRE, la lansarea revistei.

“Inițiativa “VoltA” întruchipează principiile fundamentale ale Asociației, a cărei principal scop este facilitarea schimbului de cunoștințe și experiențe în cadrul comunității de experți din domeniul sistemelor electroenergetice. Acest efort nu se referă doar la lansarea unei noi publicații, ci simbolizează un angajament mai profund de a promova colaborarea, de a împărtăși expertiză și de a contribui la dezvoltarea acestui domeniu în întreaga lume”, a adăugat Philippe Adam, Secretarul General al CIGRE.

Revista digitală VoltA va fi publicată o dată la 4 luni și va cuprinde cele mai importante realizări din sectorul energetic. Prima ediție poate fi descărcată accesând link-ul https://cigre.org.ro/New/publicatia-volta/

Comitetul Național Român al CIGRE este Asociația care reprezintă România în cadrul CIGRE (Conseil Internationale des Grands Réseaux Électriques), cea mai mare asociație profesională din lume în domeniul sistemelor electroenergetice. Comunitatea noastră de peste 200 de experți este dedicată transferului de cunoștințe în sectorul energetic și colaborării internaționale în scopul unei mai bune dezvoltări a sistemului electroenergetic.

 

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *