Acasă » Evenimente » Nu rata! » Spring Cocktail 2014 – Perspective diferite despre piața de energie a României

Spring Cocktail 2014 – Perspective diferite despre piața de energie a României

11 februarie 2014
Evenimente
energynomics

Spring Cocktail este cea mai bună oportunitate pentru expații din industria energetică pentru a-și calibra așteptările și perspectivele cu românii care au lucrat în străinătate. În acest eveniment ne vom îmbarca într-o călătorie pentru a descoperi ceea ce este comun și ce îi surprinde pe cei care sunt nou-veniți în România.

Vom porni din acest punct pentru a descoperi și a explora experiențele similare și ceea ce este cu totul unic pentru industria energetică românească. Practic, 100 de lideri de afaceri din energie și demnitari se vor întâlni în ceea ce este reuniunea executivilor de top pentru piața energetică românească. Fiecare dintre ei își va aduce abilitățile de previziune pentru a oferi frânturi din viitor pentru următoarele 12 luni.

Organizatorii Spring Cocktail au fost dirijați în a crea această manifestare deoarece sectorul energetic a fost dintotdeauna un domeniu cosmopolit în care inginerii și tehnicienii din România au lucrat alături de specialiști și investitori din întreaga lume. Și astăzi, la fel ca la începuturi, dinamica industriei energetice românești este dată de străini și români care s-au dovedit valoroși la nivel global. Expați și localnici, toți vorbesc aceeași limbă – profesia lor, și toți se simt ca acasă într-o cultură indiferentă la geografie.

Crearea de rețele și schimbul de idei vor fi catalizate de un vorbitor spectaculos, un îndrăzneț privitor în viitor care se va uita la curenții schimbării aflați în adâncul apelor calme. Vorbitorul-cheie își va susține predicțiile cu cifre, imagini, judecată solidă sau prin pură elocvență, astfel încât o imagine de ansamblu a sectorului energetic din România va fi ilustrată într-o manieră distractivă și ușor de înțeles.

Unii dintre oaspeți vor susține ideile expuse iar alții, mult mai interesant, vor avansa altele, cu șanse mai puțin de împlinire, căci, nu-i așa, cu toții iubim o idee improbabilă dar seducătoare. În plus, cocktail-uri proaspete testate în timpul evenimentului vor face reuniunea și mai plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *