Acasă » Regenerabile » Solar Planners a finalizat cu succes un sistem fotovoltaic de 2,31 MWp în comuna Prundeni, jud. Vâlcea

Solar Planners a finalizat cu succes un sistem fotovoltaic de 2,31 MWp în comuna Prundeni, jud. Vâlcea

25 septembrie 2023
Regenerabile
energynomics

Solar Planners anunță implementarea cu succes a proiectului Centrală Electrică Fotovoltaică cu o putere de 2,31 MWp, localizat în comuna Prundeni, județul Vâlcea. Proiectul constă în instalarea a 3528 de panouri fotovoltaice, pe o suprafață de 2,7 ha. Investiția urmează a fi amortizată în aproximativ 5 ani, cu o durată de funcționare de peste 25 de ani, cu o producție anuală estimată de 3,08 GWh și respectiv un impact de reducere a emisiilor cu 1439 tCO₂/an. Solar Planners asigură și servicii de mentenanță pentru toată perioada de funcționare a sistemului instalat. Realizarea proiectului se bucură atât de termenii de execuție rapizi și preciși, precum și de calitatea lucrărilor, grație flotei proprii de sonete de înaltă performanță și personalului calificat.

Solar Planners a fost înființată în iulie 2022, de către parteneri cu experiență relevantă atât în proiecte solare și în piața energiei, precum și în servicii financiare, consultanță și management, jucând rolul de EPC ca principală activitate, constând în: proiectare, achiziții, construire și operare de soluții fotovoltaice în nume propriu, precum și pentru terți. Ca activități secundare, Solar Planners se implică și în realizarea și furnizarea de componente aferente unui sistem, mentenanța instalațiilor în funcțiune, import la comandă componente sistem, preluarea și gestiunea energiei produse.

În derularea activității, Solar Planners utilizează atât structuri consacrate, achiziționate direct de la producători de prestigiu, precum și soluții optimizate, proiectate și dezvoltate personalizat ca și concept propriu, iar echipamentele sunt o parte procurate ca distribuitor autorizat, importator direct, sau după caz, în relație directă cu reprezentanții oficiali pentru toate componentele necesare instalațiilor fotovoltaice.

Solar Planners are în plan dezvoltarea de proiecte similare în perioada imediat următoare, ca jucător activ în industria energiei solare din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *