Acasă » Evenimente » Corina Popescu, Carmen Neagu şi Mikhail Danilin – pe coperta numărului din martie al energynomics.ro Magazine

Corina Popescu, Carmen Neagu şi Mikhail Danilin – pe coperta numărului din martie al energynomics.ro Magazine

27 martie 2016
Evenimente
energynomics

Un nou număr al revistei energynomics.ro Magazine s-a lansat joi, 24 martie, în cadrul Spring Cocktail 2016. 184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, au ajuns deja la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

energynomics.ro Magazine este distribuită gratuit prin curier direct către circa 1.000 de destinatari atent selectați din rândul celor mai influente și dinamice personalități ale energeticii românești. Peste 100 de companii și sute de experți de vârf au acces în fiecare trimestru la energynomics.ro Magazine, o publicație premium care acoperă temele de maximă actualitate. În acest număr, voci avizate din companiile de vârf abordează impactul reducerii preţului la petrol, proiectul noii strategii energetice a României, impasul din regenerabile în urma schimbărilor legislative, mișcările marilor companii – din perspectiva experților (între care Varinia Radu, Alex Șerban, George Butunoiu) și a managerilor (între aceştia Carmen Neagu, Andrey Bogdanov, Mikhail Danilin, Cristian Secoşan, Camil Aliman), precum și a unor instituții cu mare influență în industrie, precum Ministerul Energiei.

Câteva titluri:

  • Corina Popescu: Multe lucruri nu s-au făcut la timp, acum a venit scadenţa
  • Carmen Neagu: Director executiv la EnergoBit cu o strategie bazată pe creştere
  • Mikhail Danilin, NIS Petrol: Ținta noastră principală este intrarea în faza de producție
  • Gabriel Avăcăriței: Cei mai profitabili angajaţi din companiile energetice de stat (analiză)
  • Viorel Lefter, PATRES: Noi investiţii în regenerabile sunt posibile doar pe baza unei noi legi și a unei noi scheme-suport

Este al zecelea număr al energynomics.ro Magazine, publicație care și-a găsit drumul spre partenerii strategici și instituționali și se bucură deja de sprijinul a numeroși parteneri comerciali din industria energetică și din sectoarele conexe. Menținem perspectiva integrată a întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Primele pagini din acest număr sunt disponibile în pagina dedicată revistei energynomics.ro. Tot aici puteţi citi toate numerele anterioare, în format electronic. Pentru contribuţii editoriale sau propuneri de colaborare în numerele viitoare, scrie-ne pe adresa gabriel la wing-media.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.