Acasă » Interes general » OMV Petrom continuă să susțină modernizarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești

OMV Petrom continuă să susțină modernizarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești

4 septembrie 2023
Interes general
energynomics

OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din Europa de Sud-Est, suplimentează cu 2 milioane de euro contribuția sa pentru modernizarea blocului operator al Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Este a treia contribuție pentru această importantă instituție medicală și se adaugă sponsorizărilor în valoare de 5 milioane de euro din ultimii doi ani. Cea mai recentă contribuție va finanța modernizarea celor mai importante săli de operație, pentru neurochirurgie și chirurgie generală. Astfel, întregul bloc operator va fi adus la standarde care să susțină intervenții de o complexitate ridicată.

„Spitalul Județean de Urgență Ploiești este un reper important pentru locuitorii județului Prahova, de aceea am decis să suplimentăm contribuția noastră, astfel încât întregul bloc operator să poată fi modernizat. Suntem onorați să facem parte din acest important proiect de sănătate pentru județul Prahova și le mulțumesc medicilor și personalului medical pentru angajamentul lor față de sănătatea pacienților. Le mulțumesc de asemenea autorităților locale pentru ajutor. OMV Petrom este și va continua să fie un partener implicat în această comunitate”, a spus Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

Sponsorizarea va acoperi costurile pentru echipamente medicale importante, cum ar fi mese de chirurgie și neurochirurgie, aparate de anestezie performante, echipamente complete pentru neurochirurgie, echipamente complete de chirurgie urologică, defibrilatoare, aparate de radiologie etc. În ultimii doi ani, 11 din cele 13 săli de operație ale spitalului au fost deja dotate cu linii moderne și complete de operație cu susținerea OMV Petrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *