Acasă » Electricitate » Laurențiu Urluescu este noul președinte AFEER

Laurențiu Urluescu este noul președinte AFEER

30 septembrie 2021
Distribuţie
Energynomics

Adunarea Generala a Asociației Furnizorilor de Energie din România – AFEER a ales un nou președinte, precum și membrii Comitetului Director, atât pentru activitatea de trading și furnizare energie electrică, precum și pentru activitatea de trading și furnizare gaze naturale, a anunțat asociația.

Astfel, noul președinte al AFEER este Laurențiu Urluescu. Ion Lungu are calitatea de director executiv al AFEER, începând cu data 1 iulie 2021. Finalizarea mandatului de președinte a venit ca urmare a încetării contractului de management (vârstă de pensionare) al d-lui Lungu cu CEZ Trade Romania SRL.

“Adresăm mulțumiri d-lui Ion Lungu pentru activitatea dedicată AFEER în cei 15 ani în calitate de Președinte și ne bucurăm că a acceptat să continue alături de noi. De asemenea, mulțumim Dnei Francesca Sauka, secretar general, care ne susține în activitate încă de la înființarea Asociației”, a precizat Laurențiu Urluescu, președinte AFEER.

“Urmare a inițiativelor și acțiunilor AFFER, au fost soluționate probleme importante din piața de energie și gaze naturale și au fost aduse în atenția publică mai multe subiecte de mare interes pentru furnizori. Noua conducere a Asociației se angajează să continue activitatea susținută AFEER pentru dezvoltarea unei piețe de energie sănătoase, a unui mediu de afaceri corect și echilibrat și asigurarea unei informări eficiente a consumatorilor”, a afirmat noul președinte al Asociației Furnizorilor de Energie din România.

Din Comitetul Director fac parte:

  • Dl Laurentiu Urluescu (GEN-I) – președinte pentru activitatea de trading/furnizare energie electrică
  • Dna Dana Canea (OMV Petrom) – membru;
  • Dl Tudor Cirstea (Freepoint Commodities Europe) – membru;
  • Dl Cristian Culea (Enel Energie Muntenia) – membru;
  • Dl Radu Luca (Engie Romania) – membru pentru activitatea de trading/furnizare gaze naturale;
  • Dna Melania Cozea (CEZ Vânzare) – membru;
  • Dna Denisa Voiculescu (Engie Romania) – membru;
  • Dl Alexandru Elena (E.ON Energie Romania) – membru;
  • Dl George Mihai (Tinmar Energy) – membru.

Autor: Energynomics

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *