Acasă » Interes general » Digitalizare » Finanțări de până la 40.000 de euro pentru digitalizarea IMM-urilor prin CiTyInnoHub

Finanțări de până la 40.000 de euro pentru digitalizarea IMM-urilor prin CiTyInnoHub

2 aprilie 2024
Digitalizare
energynomics

Programul CiTyInnoHub oferă IMM-urilor finanțări de până la 40.000 de euro pentru digitalizare, iar suma poate ajunge la 60.000 de euro în cazul instituțiilor publice, a declarat conf. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector al Universității constănțene Ovidius, cu ocazia conferinței “Digitalizare și eficiență energetică – Constanța 2024″.

CiTyInnoHub prestează servicii în valoare totală de 3,1 milioane de euro (15,5 milioane de lei) oferite către 133 de beneficiari sub formă de finanțare nerambursabilă.

De asemenea, această entitate livrează și proiect pilot, dar se ocupă și de redactarea documentației pentru obținerea finanțării și derulează programe de instruire și mentorat pentru sectorul privat și cel public. CiTyInnoHub se dorește a fi un one-stop-shop pentru digitalizare, oferind IMM-urilor și autorităților publice expertiză tehnică, consiliere financiară și dezvoltare de competențe.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI ALEXANDRU BOBE

CiTyInnoHub reunește șase organizații și este înființat pentru a contribui activ la transformarea digitală a IMM-urilor regionale și pentru a le crește competitivitatea. Consorțiul este format dintr-o universitate, o cameră de comerț regională, o asociație de IMM-uri, o asociație de OSP și două firme de consultanță active în sectorul inovației.

Conferința “Digitalizare și eficiență energetică – Constanța 2024″ a fost organizată de Energynomics, cu sprijinul partenerilor noștri: ADC, Elektra Renewable Support, FPPG, WALDEVAR Energy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *