« Toate evenimentele

Securitatea cibernetică în sectorul energetic – riscuri, prevenție, recuperare (EBC, 7 februarie)

07 Feb 2018 @ 08:00 - 13:00

 Miercuri, pe 7 februarie, de la ora 8:30 am la sala Regina Maria, Hotel Hilton, în București, energynomics.ro vă invită la o nouă  întâlnire informală din acest an pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Securitatea cibernetică în sectorul energetic – riscuri, prevenție, recuperare. Tehnologiile digitale joacă un rol din ce în ce mai important în infrastructura energetică și sunt utilizate pentru a controla producția de energie, pentru a transmite informații despre consum și pentru a monitoriza cererea. Pornind de la asemenea constatări, Comisia Europeană a lansat în 2017 un set de recomandări pe baza cărora au apărut deja reglementări și obligații care au menirea de a proteja sistemele energetice care oferă servicii esențiale și pentru a proteja datele colectate și administrate în sistemele energetice. Veniţi la Energy Breakfast Club pentru a descoperi soluții individuale și abordări interconectate pentru protejarea infrastructurilor critice din domeniul energetic! [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: AON România, Enevo Group, General Investigations, Phoenix Contact.

 a

VORBITORI

Catalin-Arama---micaCătălin Aramă, director general, CERT-RO

a

a

a

a

Cristian_Pirvulescu-micaCristian Pîrvulescu, director general, Enevo Group

a

a

a

a

Adrian Vlăduț Phoenix Contact micAdrian Vlăduț, Application Engineer Phoenix Contact

Adrian Vlăduţ va prezenta produse și soluții pentru securitate cibernetică de la Phoenix Contact, inclusiv mGuard Secure Cloud – VPN industrial pentru acces securizat la distanță.

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Între obligații legale și limitări financiare, marile companii avansează rapid în înțelegerea și prevenirea riscurilor. Există deja numeroase colecții de bune practici, soluții tehnologice și organizaționale, precum și sprijin din diverse industrii conexe (telecom, IT, asigurări etc).

  • Cum putem îmbunătăți nivelul de prevenire în domeniul securității informatice?
  • Cum putem coordona acțiunile de răspuns și revenire la normal în cazul unor incidente cibernetice?
  • Cum să accelerăm cercetarea și dezvoltarea unor tehnologii pentru energie rezilientă?
  • Care sunt cele mai eficiente abordări pe care le pot alege marile companii energetice pentru îmbunătățirea inteligenței organizaționale în domeniul securității digitale?

Printre companiile invitate se numără Adrem Invest, AON România, Avira, Bitdefender, BitSentinel, CertSign, CEZ, Cisco, E.ON, Electrica, Electromagnetica, Enel, EnergoBit, ENGIE, Enisa, GE, Hidroelectrica, Intensa, KMG, Marsh, Microsoft, Net Brinel, OMV Petrom, Orange, Philips, RCS-RDS, Romgaz, Safetech Innovations, SAS, Schneider România, Siemens, SOCAR, Telekom, Tractebel Engineering, Transelectrica, Transgaz, Veolia, Vodafone.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 08:30, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare