« Toate evenimentele

Clădiri inteligente – ce ne trebuie pentru a avea mai multe (EBC, 28 februarie)

28 Feb 2018 @ 09:00 - 13:00

Miercuri, 28 februarie, de la ora 09:00, la ARCUB, Sala Coloanelor, din  Str. Lipscani nr. 84-90, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Clădiri inteligente – ce ne trebuie pentru a avea mai multe. ”Poziționarea, de 3 ori poziționarea!” este de secole mantra mereu valabilă în domeniul imobiliar. Mai nou și din ce în ce mai mult, proiectele imobiliare au căpătat forța de a modifica geografia orașelor, nu doar prin mărimea construcției propriu-zise, ci prin crearea unor noi fluxuri de tranzit urban și prin introducerea unor noi comportamente, la nivel de grup și la nivel individual. Clădirile inteligente nu mai sunt doar repere îndepărtate sau cârlige de marketing, ci au căpătat realitate, prin parteneriate sănătoase între dezvoltatorii imobiliari, furnizorii de tehnologie și clienții-beneficiari. Reducerea consumurilor de energie cu iluminatul și calitatea aerului sunt deja solicitări de bază, la care se adaugă cerințe specifice (de exemplu, managementul energetic al unor baterii de servere) și servicii adăugate pentru optimizarea a însuși comportamentului clădirilor (furnizare, monitorizare, raportare, transmise de date securizate, reacție etc).

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Această ediție a Energy Breakfast Club este organizată de Asociația Investitorilor de Real Estate din România – AREI și  energynomics.ro și susținută de partenerii noștri: ABB România, Aon România, ATREA România, MET România Energy Marketing, Phoenix Contact, Schneider Electric, Telekom România, Tractebel Engineering.

 a

VORBITORI

acAntoanela Comșa, CEO Granvia

a

a

a

a

ovidiu ghimanOvidiu Ghiman, Chief Commercial Officer Business Segment, Telekom România

a

a

a

a

Tomasz WolanowskiTomasz Wolanowski, Country Managing Director ABB România

a

a

a

a

mihaela-gusa micMihaela Gușă, Building Market Segment Manager, Schneider Electric România

a

a

a

a

Andreii Bucur micAndrei Bucur, Business Development Manager, MET România Energy Marketing

a

a

a

a

Adrian Vlăduț Phoenix Contact micAdrian Vlăduț, Application Engineer Phoenix Contact

a

a

a

a

Mark_Velody-150-pxMark Velody, Project Manager – EBRD GEFF Romania / Tractebel Engineering

a

a

a

a

Dorin-Salamac---Atrea-micaDorin Salamac, director general ATREA

a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Pe o piață de în dezvoltare accelerată, marile companii se întrec în propuneri inovatoare și în soluții tehnologice de ultimă oră. Există deja numeroase exemple de bune practici și colaborări eficiente între experții din diverse industrii conexe (construcții, telecom, IT, energie etc). Veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi tendințele momentului în dezvoltarea de mari proiecte imobiliare și contribuțiile așteptate din partea sectorului energetic!

  • Triunghiul de aur: exemple de parteneriat eficient între autorități – dezvoltatori – furnizori de tehnologie
  • Soluții pentru îmbunătățirea performanțelor clădirilor
  • Drumul de la automatizarea clădirilor la aplicațiile de tip IoT
  • Clădiri inteligente înseamnă decizii rapide pe baza unui management sigur al datelor

Printre companiile invitate se numără AFI Europe Management, Aon, BitSentinel, CEZ, Cisco, E.ON, Electrica, Electromagnetica, EMEU Property Services, Enel, EnergoBit, ENGIE, Fergus Construct International, Forte Partners, GE, Globalworth Asset Managers, Gran Via Romania, Hanner RD, Immochan Imobiliare, Immofinanz Services Romania, Marsh, Mulberry Development, NEPI Investment Management, Pointpark Properties, Sierra Romania Shopping Centers Services, Societate Dezvoltare Comercial Sudului.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 08:30, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

.

Evenimente următoare