Acasă » Profiluri » Companii » Electromontaj a înregistrat, în 2022, o creștere a cifrei de afaceri de peste 20%

Electromontaj a înregistrat, în 2022, o creștere a cifrei de afaceri de peste 20%

14 martie 2023
Companii
energynomics

Electromontaj a înregistrat în 2022 o creștere sustenabilă a cifrei de afaceri, cu peste 20% față de anul precedent, a spus Ionuţ-Adrian Tănăsoaică, CEO Electromontaj.

”Ne bucurăm să raportăm o performanță general pozitivă a companiei Electromontaj pentru anul 2022. În ciuda instabilității prețurilor pentru resursele implicate în activitatea companiei – materiale, costul forței de muncă, a fluctuației cursului de schimb valutar și a creșterii prețului la energie, compania Electromontaj a demonstrat o creștere sustenabilă a cifrei de afaceri cu peste 20% față de anul precedent, în linie cu rezultatele financiare publicate de către subsidiara Iproeb, societate listată la Bursa de Valori București. Companiile Electrotehnica și Hidroconstrucția sunt noi în grup, dar suntem optimiști în ceea ce privește potențialul acestora de creștere și succes în viitor. Ne dorim  să menținem un nivel ridicat al performanței la nivel de grup și să asigurăm astfel succesul pe termen lung”, a spus Ionuţ-Adrian Tănăsoaică, conform Financialintelligence.

Electromontaj are peste 2.000 de angajați. Din Grupul Electromontaj fac parte companiile Electromontaj, Emfor, Iproeb, Electrotehnica și Hidroconstrucția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *