Acasă » Interes general » CSR » CSR: E.ON a împădurit 4 ha de teren degradat la Sighișoara, cu susținerea clienților

CSR: E.ON a împădurit 4 ha de teren degradat la Sighișoara, cu susținerea clienților

1 iunie 2021
CSR
Gabriel Avăcăriței

E.ON Energie România a finalizat împădurirea unei suprafețe de patru hectare de teren degradat, de lângă Sighișoara, în cadrul campaniei „Sărbătorește Ziua Pământului în fiecare zi“, derulată din 22 aprilie până pe 21 mai, a anunțat compania.

În această perioadă, fiecare client care și-a activat un cont E.ON Myline a contribuit la plantarea unui copac. Astfel, peste 15.000 de puieți de gorun și paltin de munte au fost plantați cu susținerea partenerilor de la Direcția Silvică Mureș și Ocolul Silvic Sighișoara, în apropiere de traseul Via Transilvanica.

Campania „Sărbătorește Ziua Pământului în fiecare zi“ și-a propus să încurajeze oamenii să facă în fiecare zi gesturi simple de eco-nomisire a energiei și a resurselor, contribuind astfel la un viitor mai verde. Totodată, clienții au fost provocați să își activeze conturile E.ON Myline, iar pentru fiecare cont activat în această perioadă, compania și-a asumat să planteze un copac.

„Am fost impresionați de felul în care oamenii au primit provocarea noastră și le mulțumim tuturor. Datorită acestui demers, în câțiva ani vom putea avea o nouă pădure de care se vor bucura locuitorii zonei, dar și turiștii care ajung pe traseul Via Transilvanica”, spune Claudia Griech, Director General al E.ON Energie România.

Suprafața care a fost împădurită pentru prima dată face parte dintr-un proiect al Direcției Silvice Mureș de înființare a unei păduri pe o suprafață de 50 de hectare.

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *