Acasă » Evenimente » Nu rata! » AHK România organizează conferința economică IN BIZ, 25 iunie 2021

AHK România organizează conferința economică IN BIZ, 25 iunie 2021

1 iunie 2021
Evenimente
Gabriel Avăcăriței

AHK România organizează, în parteneriat cu Comitetul pentru relații economice în Europa de Est e.V. (OA) și cu susținerea Asociației Camerelor de Comerț și Industrie Germane e. V. (DIHK), un eveniment de promovare a României ca locație investițională, sub forma unei conferințe economice.

Evenimentul va avea pe 25 iunie 2021 și se va desfășura în format hibrid. Participarea prim-ministrului Florin Cîțu este deja confirmată, acesta urmând să aibă o intervenție în prima parte a zilei.

A doua parte a evenimentului constă în 4 workshop-uri tematice, cu participarea Ministerelor de resort, a companiilor germane și românești și a autorităților locale și centrale.

VEZI AGENDA!

Discuțiile vor avea loc în limba engleză și așteptăm un public de 300-400 de persoane.

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *