Acasă » Interes general » Digitalizare » Cristian Croitor: Claritech ajută clienții să gestioneze infrastructura critică

Cristian Croitor: Claritech ajută clienții să gestioneze infrastructura critică

4 iunie 2021
Digitalizare
Gabriel Avăcăriței

Claritech a fost înființată în 2007, are sediul central la București și este prezentă în mai multe orașe, între care și Cluj-Napoca. Activă în zona de telecomunicații, începând cu 2010 a pus accent pe monitorizarea și controlul la distanță a unor sisteme complexe de infrastructură critică – de IT, de energie, de mediu sau de securitate, a spus Cristian Croitor, Managing Director Claritech, în cadrul conferinței „Digitalizare și Eficiență energetică – Cluj-Napoca”, organizate de Energynomics.

”Am dezvoltat know-how împreună cu furnizori internaționali, dar cu ingineria și capacitatea de instalare și mentenanță locală. Avem peste 100 de sisteme instalate pentru monitorizare de infrastructuri critice. În principiu, este vorba de aplicații de tip data center, unde unul din punctele cheie este continuitatea în operare, pentru a menține sistemele operaționale, dar și reducerea consumurilor cu energia, care este un factor important în bugetul business-ului respectiv”, a spus Cristian Croitor.

Claritech încearcă să ofere integrarea sistemelor existente, mai vechi sau mai noi, sisteme greu de integrat, cu protocoale și interfețe diferite.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI CRISTIAN CROITOR

”Know-how-ul nostru este în zona de colectare de date, de normalizare și de agregare a lor în mod coerent, care să ofere plus-valoare clientului și un punct de vedere asupra rețelei și bugetului energetic; acestea conferă un avantaj în ceea ce privește operarea. Suntem prezenți în mai multe orașe din țară și avem și capacitatea de a dezvolta aceste proiecte mai ales pentru clienții care au o rețea mare – mă refer aici la orice tip de client din zona de telecomunicații, IT, transporturi, logistică, industrial sau comercial. Oferim asemenea proiecte la cheie, de la partea de proiectare și până la partea de execuție și punere în funcțiune și mentenanță”, a adăugat managerul Claritech.

 width=”Am avut acces foarte mulți ani la piețe internaționale și am văzut cum trebuie făcut pentru corporații care gestionează infrastructură mare, infrastructură critică, distribuită geografic”.

Conferința „Digitalizare și Eficiență energetică Cluj-Napoca” a fost organizată de Energynomics, cu sprijinul partenerilor noștri ABB, Cargus, Claritech, CREESC, Eaton, Enel X România, EnergoBit, Kawasaki Gas Turbines Europe, Photomate, Renovatio, Simtel, Wiren.

Peste 220 de persoane s-au înscris pe platforma MyConnector pentru a participa la dialog.

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *