Acasă » Electricitate » Corina Popescu: Electrica spune „da“ energiei regenerabile

Corina Popescu: Electrica spune „da“ energiei regenerabile

21 mai 2019
Electricitate
Energynomics

Electrica spune „da“ energiei regenerabile, a afirmat Corina Popescu, Director General Grupul Electrica, la Ziua Energiei Brașov, eveniment dedicat energiei regenerabile. La invitația organizatorilor – REPOM – aceasta a prezentat planurile de viitor ale grupului.

„Spunem «da» regenerabilelor. Dorim să montăm panouri solare pe sediile din grupul nostru. Vom intra în segmentul de producere energie”, a declarat Corina Popescu, adăugând că va oferi mai multe detalii pe această temă după finalizarea strategiei de business a grupului Electrica pe următorii 5 ani, conform investenergy.ro.

„Prosumatorii reprezintă un mare challenge. Consumatorul va avea un rol dinamic, se vor dezvolta ca mici producători de energie. Așteptăm lansarea programului de către AFM. Am aplicat și noi pentru instalatori cu o companie din grup. Suntem la început de drum. Ne dorim ca lucrurile să fie clare de la început și toată lumea să acționeze la fel și, pe cât posibil, să nu apară reclamații”, a mai spus Directorul General al Grupului Electrica.

Autor: Energynomics

Un comentariu la „Corina Popescu: Electrica spune „da“ energiei regenerabile”

  1. Strategia de business a grupului Electrica va face parte din Strategia energetica pe care o pregateste ME de 20 de ani ?Cred ca primordial ar trebui sa fie reducerea tarifului la energia electrica macar pentru consumatorii casnici.Dar pentru asta nu se fac plimbari la Bruxelles pentru regenerabile da.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *