Acasă » Regenerabile » Concurența a autorizat preluarea unor companii de energie regenerabilă de către Enery

Concurența a autorizat preluarea unor companii de energie regenerabilă de către Enery

25 noiembrie 2022
Regenerabile
energynomics

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Enery Power Holding preia companiile Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy şi East Wind Farm, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței.

Enery Power Holding GmbH este un holding din Austria, activ în sectorul energiei regenerabile, care achiziționează, dezvoltă, construieşte şi exploatează centrale de energie regenerabilă în Europa Centrală şi de Est.

Power L.I.V.E. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy şi East Wind Farm activează în România în domeniul energiei regenerabile, având capacități de producție care constau în parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice şi centrale hidroelectrice situate în diferite zone ale țării.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *