ADX Energy

Sector

Petrol și Gaze

Definitoriu

ADX se străduiește să realizeze o creștere exponențială bazată pe o strategie cu o abordare a oportunităților de explorare cu impact ridicat în bazinele de petrol și gaze.

Pe scurt

Oameni cheie

Paul Fink - Director Executiv

Descriere

ADX Energy Ltd ( ADX ) este o companie de evaluare si explorare de petrol si gaze listata de Australian Stock Exchange (ASX).
Compania are sediul in Perth , Australia de Vest , cu birouri suplimentare de operare din Viena ( Austria ) , Tunis ( Tunisia ) și București ( România ) .
Viziunea ADX Energy este de a obține randamente superioare acționarilor prin alegeri de investiții mai bune, prin aplicarea tehnologiei de ultimă oră și a unui management de înaltă calitate .
Compania a fost capabila, prin urmare, să puna in aplicare strategia de a obtine o influenta puternica inca de la inceput in acest sector.
Se mai poate sublinia si accentul geografic pentru evaluarea energetică a companiei și activitățile de explorare onshore si offshore Tunisia, Italia și România , unde exista acces la infrastructura buna , piețe de energie puternice , guverne stabile și termeni fiscali atractivi.

Contact

Intrarea Tudor Stefan, nr. 13, etaj 2, Bucuresti
Disclaimer