Acasă » Electricitate » CE Oltenia are un nou Consiliu de Supraveghere

CE Oltenia are un nou Consiliu de Supraveghere

30 martie 2015
Electricitate
energynomics

Producătorul naţional de energie pe bază de lignit, Complexul Energetic Oltenia (CE Oltenia), are un nou Consiliu de Supraveghere (CS) începând de vineri, în urma unei Adunări Generale convocate intempestiv şi care ar fi trebuit să aibă loc pe 16 aprilie, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

Vechiul Consiliu format din Gabriel Dumitraşcu, Alin Chiţu, Răzvan Purdilă, Dorin Spătaru, Ana Georgiana Porumbel şi Daniel Naftali a fost revocat pe motiv că nu şi-a îndeplinit criteriile de performanţă din contractele de administrare, spun surse din sector.

Printre noii administratori ai CE Oltenia s-ar număra Alin Chiţu (reconfirmat), Felicia Răcăşanu (director din cadrul Ministerului Economiei) şi Dan Gheorghe (din partea acţionarului minoritar semnificativ Fondul Proprietatea), conform surselor citate de Bursa.

Ziarul Bursa a relatat, în ediţia din 16 martie, că ministrul Energiei, Andrei Gerea, a decis să-i revoce pe toţi membrii Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia. Motivul invocat în convocatorul AGA este neîndeplinirea criteriilor de performanţă din contractele de administrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *