Acasă » Calendarul evenimentelor Energynomics 2024

Calendarul evenimentelor Energynomics 2024

 
a

Am terminat anul 2023 cu 17 de evenimente publice organizate în format clasic. În 2024, în al 12-lea an de activitate Energynomics, vom contribui mai departe la menținerea unui dialog de calitate între experții din industrie și decidenții din rândul autorităților prin intermediul conferințelor Energynomics – în format clasic, online sau hibrid. Veți regăsi mai jos evenimente reper precum Spring Cocktail, Energy Strategy Summit și Energynomics Awards, dar și seriile de conferințe Energy Breakfast Club, Digitalizare și Eficiență Energetică sau Abordare Regională. Avem încredere că în propunerile de mai jos veți găsi câte ceva suficient de interesant pentru a ne onora pe mai departe cu interesul și implicarea dumneavoastră. Vă mulțumim pentru participarea în cadrul comunității Energynomics pe parcursul ultimilor ani și vă așteptăm alături de noi și 2024!

 

Februarie

Martie

Aprilie

Mai

  • 13 mai – Digitalizare și eficiență energetică – Oradea
  • 23 mai – Abordare regională Chișinău, ediția a 6-a
  • 28 mai – DigitALL, ediția a 5-a

Iunie

Septembrie

Octombrie

  • 17 octombrie – Digitalizare și eficiență energetică – Iași
  • 28 octombrie – Digitalizare și eficiență energetică – Timișoara

Noiembrie

  • 14 noiembrie – Digitalizare și eficiență energetică – București

Decembrie

  • 10 decembrie – Energynomics Awards 2024, ediția a 12-a

 

Ne propunem să menținem un nivel ridicat al interacțiunii și socializării. Paginile de social media ale Energynomics (Facebook, YouTube, LinkedIn) constituie deja spații online unde pot fi urmărite și unde rămân arhivate înregistrările conferințelor noastre (Conferințe 2023, Conferințe 2022, Conferințe 2021Conferințe 2020, Eficiență Energetică), alături de produse editoriale precum Minutul de Energie sau EnergynomicsTalks.

Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre planul de activități pe care l-am pregătit pentru 2024 și, de asemenea, vă rugăm să ne trimiteți propunerile dumneavoastră cu privire la domeniile, temele sau unghiurile de abordare pe care credeți că Energynomics ar trebui să le aibă în vedere, scriindu-ne la office @ energynomics.ro.