« Toate evenimentele

Spring Cocktail 2024: Prognozele anului în energie

26 Mar 2024 @ 18:00 - 22:00

Pe 26 martie, de la ora 18:00, la Tuya București, Șoseaua Nordului nr.1, Energynomics organizează a 11-a ediție a Spring Cocktail!

În urma deciziilor-cheie adoptate în cadrul COP28 și pe baza strategiei de reformare a modelului de piață a energiei la nivelul Uniunii Europene, vă invităm să explorăm evoluțiile marcante în sectorul energetic din România și din regiune pentru anul 2024, cu precădere cele determinate de proiectele de investiții pentru modernizarea infrastructurii și tranziția energetică!

Accesul este permis în baza unui bilet de participare în valoare de 250 de euro + TVA

Doar 150 de euro +TVA pentru achiziția înainte de 8 martie!

Pentru a vă asigura un loc în sală, va invităm să ne scrieți la [email protected]

 

„Anul 2024 va fi anul în care vor demara mari proiecte investiționale și va fi accelerată pregătirea unor proiecte viitoare. Vom analiza cu atenție perspectivele de reușită ale investițiilor și reformelor susținute prin PNRR, vom discuta despre modul în care aceste inițiative influențează direcția strategică a companiilor și contribuie la atingerea obiectivelor de durabilitate. Avansul tehnologic, cum ar fi adoptarea mașinilor electrice, captarea carbonului și utilizarea extinsă a hidrogenului, va fi în centrul dezbaterilor noastre, evidențiind oportunitățile și provocările asociate cu aceste inovații.

Într-un context în care totul se desfășoară rapid, vom evalua impactul acestor schimbări asupra industriei și sectoarelor conexe, punând accent pe modul în care companiile pot gestiona eficient tranziția energetică într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, pornind de la perspectivele experților și decidenților cu privire la obiectivele cheie și strategiile de afaceri pentru 2024 și dincolo de acest an.

Alăturați-vă discuției pentru a înțelege mai bine provocările și oportunitățile care definesc peisajul energetic într-un an crucial, marcând tranziția către un viitor sustenabil și inovator!

Varinia Radu, fondator și CEO Energynomics

a

Spring Cocktail – O nouă perspectivă

Eveniment recomandat de Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

Partener monitorizare: Klarmedia

Pentru al 11-lea an la rând, Energynomics organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an este susținută de partenerii noștri: ADC, Electrica Furnizare, Huawei, OMV Petrom, Photomate, Renomia, WALDEVAR Energy.

Limba oficială a evenimentului: ENGLEZĂ, fără traducere

 

 

 

Parteneri strategici

Parteneri

Evenimente următoare

Locație

Vorbitori


Sebastian Burduja
Ministrul Energiei

Christina Verchere
CEO, OMV Petrom

Victoria Zinchuk
Director al BERD pentru România

George Niculescu
Președintele ANRE

Adrian Paraschiv
Country Manager Photomate

Moderator

Gabriel Avăcăriței redactor șef Energynomics