Acasă » Electricitate » Astăzi se lansează numărul 29 al revistei Energynomics, în cadrul Energynomics Awards 2020!

Astăzi se lansează numărul 29 al revistei Energynomics, în cadrul Energynomics Awards 2020!

3 decembrie 2020
Electricitate
energynomics

Numărul 29 al revistei Energynomics Magazine se lansează astăzi, 3 decembrie, în cadrul Galei Energynomics Awards 2020, și este accesibil integral online, gratuit, alături de cele 28 de numere anterioare.

ENERGYNOMICS MAGAZINE ONLINE

184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, sunt disponibile acum pentru toți cei interesați de actualitatea industriei energetice din România. În câteva săptămâni va fi disponibilă și varianta tipărită, așa cum se întâmplă din decembrie 2013, pentru profesioniștii din industria energetică din România, managerii celor mai active companii și oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

COMANDĂ REVISTA la office @ energynomics.com

Pentru aceștia, abordăm temele de maximă actualitate, de la impactul crizei Covid-19 în industria energetică, la dinamica accelerată a sectorului de petrol și gaze – liberalizare, ample investiții finalizate și în curs –, de la automatizare și digitalizare ca soluții pentru optimizarea afacerilor în industrie, la un val de promisiuni directe sau implicite, între care resursele eoliene offshore, generarea electricității din surse solare, fondurile ce vor disponibile din surse europene și naționale, modernizarea legislației în arii largi – legea offshore, legea minelor, legea termiei etc.

Câteva idei din cuprins

Directorul general al CIS Gaz Sebastian Călugăr vorbește despre diversificarea domeniilor de activitate, în ultimii 10 ani, care a contribuit la creșterea cifrei de afaceri. “CIS GAZ a intrat într-o nouă etapă de organizare și de restructurare a companiei, unde vom adăuga noi ramuri de servicii”, ne-a spus Sebastian Călugăr. Reușitele principale ale companiei în 2020 țin însă de activitatea de bază, cu sute de kilometri de conducte finalizate și în lucru, inclusiv în afara teritoriului României.

Din același sector, pe una dintre temele fierbinți ale momentului, ne-a răspuns la întrebări Cătălin Ivan, directorul general al Megaconstruct – domnia sa atrage atenția că fără calcule de eficiență economică, racordarea gratuită a consumatorilor la rețelele de distribuție a gazelor naturale înseamnă faliment! “Solicitantul poate opta pentru realizarea racordului pentru că este gratuit, fără a avea intenția de deveni consumator”, avertizează Cătălin Ivan.

“Doar o piață liberă și funcțională poate stimula investitorii”, subliniază Manfred Paasch, CEO al E.ON România, într-un interviu exclusiv acordat Energynomics. Domnia sa adaugă: “Credem că pe viitor vor avea câștig de cauză serviciile și soluțiile de calitate care aduc plusvaloare, care sunt gândite să satisfacă nevoile specifice ale clienților”.

Autorități și manageri, companii și experți din toate sectoarele energetice apar de asemenea în noul număr Energynomics Magazine. Între aceștia, Stephen Birrell, Managing Director, Ossian Energy, Nicolae Turdean, președintele ANRM, Yedil Utekov, Chief Officer Production and Industrial Services la KMG International.

Menținem perspectiva integrată asupra întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Puteţi vedea toate numerele anterioare, în format electronic, AICI.

Dacă vreţi să ne propuneţi o temă, o colaborare editorială sau publicitară, vă invităm să ne scrieţi pe adresa office @ energynomics.com. Pentru abonamente, vă invităm să folosiţi aceeaşi adresă office @ energynomics.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.