Lucian Enaru preia șefia Schneider Electric România și Republica Moldova cu obiectivul de a promova digitalizarea

0

Începând din februarie 2020, Lucian Enaru preia poziția de Director General Schneider Electric România și Republica Moldova. Numirea vine la încheierea mandatului de 4 ani al lui Marius Perșinaru.

Lucian Enaru este de 13 ani parte a echipei Schneider Electric, în cadrul căreia a ocupat diverse poziții în vânzări si marketing, cea mai recentă fiind de Director de Vânzări. Noua poziție reprezintă o ocazie de a implementa o nouă direcție strategică business-ului de peste 70 milioane de euro. „Sunt onorat de decizia Schneider Electric de a-mi încredința dezvoltarea companiei pe piața locală, într-un moment important pentru industria în care activăm”, spune Lucian. “Obiectivul meu principal va fi acela de a promova soluțiile digitale în domeniul eficienței energetice și de a le oferi clienților și partenerilor noștri produsele, soluțiile și aplicațiile EcoStruxure, pentru eficiență și dezvoltare durabilă.”

Marius Perșinaru a condus dezvoltarea business-ului Schneider Electric România, „într-o perioadă de transformare”, precizează un comunicat de presă al Schneider Electric . „Rolul meu a fost să structurez organizația într-un nou context regional și într-un moment de redefinire a industriei. Acest lucru a dus la consolidarea echipei și crearea unei culturi organizaționale solide, capabile să se adapteze și să susțină transformarea strategică globală. Consider că în acești patru ani am dezvoltat organizația locală, iar acum, când este într-o altă etapă și are un nou set de obiective, Lucian este omul potrivit să ducă mai departe planurile Schneider Electric.”

Marius Perșinaru se va dedica dezvoltării proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanță în management și leadership strategic.

Share.

Lasă un comentariu