Foto-campanie-eficienta-energetica-RODespre campanie

energynomics.ro a organizat, în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020, campania de informare “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”, cu scopul de informare și educare a factorilor de decizie din autoritățile publice și din companii – de la start-up-uri și IMM-uri la întreprinderile cele mai mari.

În intervalul aprilie-iunie 2017, am programat 3 conferinţe menite să informeze cu privire la necesitatea și beneficiile aplicării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice. O a patra conferinţă este programată pe 19 octombrie, la Braşov.

În fiecare eveniment, vorbitorii invitaţi abordează teme precum: legislaţie şi reglementare în domeniul eficienţei energetice, finanţarea proiectelor de eficienţă energetică şi sprijinul de care pot beneficia autorităţile publice şi întreprinderile mici şi mijlocii. Campania a fost susţinută de partenerii noştri, între care Phoenix Contact, BMW, Eximbank, Servelect, Gefco, EnergoBit.

Sponsorul principal al campaniei în intervalul aprilie-iunie a fost ENGIE România, companie care, împreună cu filialele sale, deserveşte aproximativ 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de 19.000 de kilometri în 19 judeţe din sudul României şi Bucureşti. ENGIE România furnizează gaze naturale şi energie electrică, iar prin subsidiarele sale distribuie gaze naturale, asigură servicii energetice pentru toate categoriile de clienţi şi produce energie electrică. ENGIE România este parte a unuia dintre cele mai mari grupuri energetice din lume şi îşi desfăşoară activitatea în scopul satisfacerii celor mai exigente cerinţe ale clienţilor şi transformării relaţiei contractuale într-un parteneriat pe termen lung. Ambiţia ENGIE este de a fi lider al tranziţiei energetice, o tendinţă globală caracterizată prin dezvoltarea energiilor nepoluante, reducerea consumului energetic prin implementarea unor măsuri de eficienţă energetică şi digitalizarea informaţiei. Mai multe informaţii pe www.engie.ro. a

Conferinţele anului 2017

Conferinţele din cadrul campaniei “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”, se bucură de susţinerea partenerilor strategici precum: AIIR-FV, ROGBC, #better.

Participare

Accesul la conferinţe este gratuit şi deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, interesaţi de tematica eficienţei energetice pe baza invitației lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Tematică

  • Servicii energetice: Prevederi legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

Engie-logo-micBMW-logo-micEximbank-logo-micPhoenix-logo-micServelect-logo-mic