Acasă » Eficienţă energetică pentru rezultate care contează – 2018

Eficienţă energetică pentru rezultate care contează – 2018

 

Slider-Campanie-tara-2018a

Despre campanie

energynomics.ro organizează, în 2018, al doilea an al campaniei de popularizare “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”, cu scopul de informare și educare a factorilor de decizie din autoritățile publice și din companii – de la start-up-uri și IMM-uri la întreprinderile cele mai mari. Prima campanie s-a desfășurat pe parcursul anului 2017, prin conferințe organizate la Iași, Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara.

În intervalul martie-noiembrie 2018, am programat 7 conferinţe menite să informeze cu privire la necesitatea și beneficiile aplicării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice. A cincea conferinţă a anului s-a desfășurat pe 18 septembrie, la București.

În fiecare eveniment, vorbitorii invitaţi abordează teme precum: legislaţie şi reglementare în domeniul eficienţei energetice, finanţarea proiectelor de eficienţă energetică şi sprijinul de care pot beneficia autorităţile publice şi întreprinderile mici şi mijlocii. Campania este susţinută de partenerii noştri, între care ABB România, Eaton România, Emerson, EnergoBit, MET România Energy, Lubexpert, Ridgid Emerson, Servelect, Stratum Enclosures, Tractebel Engineering.

Conferinţele anului 2018

Conferinţele din cadrul campaniei “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”, se bucură de susţinerea partenerilor strategici precum: ANRE, AIIR-FV, #better.

a

Participare

Accesul la conferinţe este gratuit şi deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, interesaţi de tematica eficienţei energetice pe baza invitației lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Tematică

  • Servicii energetice: Prevederi legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

a