Bateria Tesla din Australia funcționează perfect, emisiile scad

1

Bateria Tesla din Sudul Australiei lucrează în mod constant pentru a satisface cererea maximă de energie în fiecare zi, salvând sistemul energetic, potrivit ultimului audit național emis de Institutul Australia.

Raportul constată, de asemenea, că emisiile de pe piața națională a energiei electrice [NEM] au continuat să scadă în ianuarie, ajungând la cele mai scăzute niveluri din 2004, determinate de obiectivul federal pe scară largă privind energia regenerabilă, potrivit The Guardian.

Expertul în energie Hugh Saddler a examinat consumul și producția de energie electrică din Parcul Energetic Hornsdale, analizând modelele de încărcare și descărcare a bateriei Tesla.

El a spus că există un model consistent al încărcării bateriei peste noapte, când generarea de energie eoliană este abundentă și ieftină și se descarcă în rețea în timpul după-amiezii târzii, când cererea și prețul de pe piața spot ating niveluri de vârf.

Doar 30% din capacitatea bateriei de 100MW a fost dedicată tranzacționării, restul fiind atribuiți stabilizării sistemului energetic prin menținerea frecvenței rețelei la 50 Hz și cei 240 volți standard necesari.

Share.

1 Comment

  1. Textul, scris de un jurnalist, a fost tradus de un jurnalist. Mesajul este sumar. In plus, nu inteleg ce treaba are bateria conectata in reteaua de transport cu valoarea tensiunii de exploatare dintr-o retea de joasa tensiune (bineinteles ca locala)

Lasă un comentariu