Acasă » Regenerabile » Solar » WALDEVAR Energy are în construcție un proiect de energie verde de 130 MW

WALDEVAR Energy are în construcție un proiect de energie verde de 130 MW

energynomics

Cel mai mare proiect de producere a energiei din surse regenerabile pe care WALDEVAR Energy îl are în construcție este un parc fotovoltaic de 130 MW, a declarat Cristian Dragomir, PMO / Bidding Manager al companiei, cu ocazia conferinței “Digitalizare și eficiență energetică – Constanța 2024″.

„Cel mai mare proiect pe care îl avem în lucru este de 130 MW, iar al doilea de 70 MW. Avem în lucru, în total, 267 MW, dintr-un total 481 MW și ne uităm la proiecte industriale foarte mari”, a adăugat el.

Compania și-a crescut numărul de angajați la peste 600, din care 20% sunt expați, și în acest an va da în folosință proiecte de energie regenerabilă de 267 MW, urmând ca în 2025 să livreze alți 600 MW.

Totodată, din martie anul trecut până în prezent, compania a finalizat proiectarea pentru instalații solare de 67 MW și o stație de înaltă tensiune și se uită cu interes pentru livrarea de soluții integrate în acest sector.

Conferința “Digitalizare și eficiență energetică – Constanța 2024″ a fost organizată de Energynomics, cu sprijinul partenerilor noștri: ADC, Elektra Renewable Support, FPPG, WALDEVAR Energy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *